IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT SA JADRANA: UDVARAO SE KONOBARICI PA ZAVRŠIO U MORU… (foto)

Primili su dojavu građana po kojoj je na Jelsi na otoku Hvaru, došlo do masovne tučnjave ruskih gostiju s usidrene jedrilice i osoblja jednog restorana, u redakciji Jutarnjeg pomislili su da je čudno kako splitska policija, iako to redovno čine u sličnim situacijama, nije izvjestila javnost o “masovki” u kojoj je, po prvoj dojavi, bilo i bacanja gostiju u more te povrijeđenih osoba.

JELSA: Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti. utorak 13. VI. 2022… 00: 38…  HIT SA JADRANA: UDVARAO SE KONOBARICI PA ZAVRŠIO U MORU… (foto)

Vrlo brzo bilo postalo je jasno da su se “tresla brda, a rodio se miš”, odnosno da nije riječ o masovnoj tučnjavi nego o ispadu pijanog turista, i to ukrajinskog državljanina koji je, nakon cjelodnevnog ispijanja alkohola, počeo zadirkivati i “upucavati” se konobarici restorana.

U nedelju uveče u Jelsi na Hvaru dogodio se incident u kome je učestvovao jedan Ukrajinac. Naime, nakon celodnevnog ispijanja alkohola, pijani ukrajinski državljanin počeo je da se udvara konobarici i da je zadirkuje. Njoj se nije dopalo ponašanje gosta, pa ga je gurnula i on je pao sa obale u more.

 Ispred jednog ugostiteljskog objekta u Jelsi došlo je do narušavanja javnog reda i mira u kojem su učestvovale tri osobe. Utvrđeno je da je do prekršaja došlo kada je 39- godišnji državljanin Ukrajine došao na terasu obližnjeg lokala i verbalno, a zatim i fizički napao 43- godišnju ženu zaposlenu u tom ugostiteljskom objektu koja ga je odgurnula, pri čemu je pao u more. Izlaskom iz mora nastavio je da napada zaposlenu, a u tome ga je sprečio 37-godišnji vlasnik restorana koji ga je odgurnuo, pri čemu je ponovo pao u more – objasnili su iz policije. Kako navode, prekršajno su prijavili sva tri učesnika incidenta.

Čitaj još:   Dr. JEVTO Eraković predao kandidaturu za potpredsjednika DPS- a... (foto)

Žena stara 43 godine i muškarac od 37 godina, oboje hrvatski državljani, optuženi su po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira (propisana kazna je od 300 do dve hiljade evra ili zatvor do 30 dana), dok je 39-godišnjem državljaninu Ukrajine izdat prekršajni nalog takođe u skladu sa tim zakonom. Iz policije navode da u ovom narušavanju javnog reda i mira nema povređenih. Slobodna Dalmacija prenosi da je Ukrajinac odmah po dolasku policije na lice mesta platio dve trećine prekršajne ​​kazne.

(Index)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more