IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OGLASIO SE MUP O DRAMI U NOVOM PAZARU: Šta se SVE dogodilo, ima li opasnosti po stanovništvo… (foto)

Štab za vanredne situacije Novog Pazara proglasio je vanrednu situaciju na teritoriji NOVOG PAZARA…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, nedelja, . VI. 2022… 00: 38… OGLASIO SE MUP O DRAMI U NOVOM PAZARU: Šta se SVE dogodilo, ima li opasnosti po stanovništvo… (foto)

Jako nevreme praćeno grmljavinom i jakim olujnim vetrom zahvatilo je Novi Pazar. Kako ekipe portala A1 javljaju, preteći oblaci, koji mogu usloviti i grad su nad Novim Pazarom. Jak olujni vetar u centru ovog grada isčupao je i nekoliko drveća, javlja naša ekipa, koja je na licu mesta.

BONUS VIDEO: OGLASIO SE MUP O DRAMI U NOVOM PAZARU

U intervenciji učestvuje devet vatrogasaca-spasilaca Vatrogasno- spasilačke jedinice u Novom Pazaru, sa četiri vozila…

Vanredna situacija proglašena je jer je usled elemenatarne nepogode i oblinih padavina došlo do izlivanja reka Trnavice i Jošanice

Novi Pazar  poplava poplave nevreme

Foto: RINA, Printskrin

Gradski štab za vanredne situacije donio je odluku o proglašenju vanredne situacije na teritoriji Novog Pazara zbog obilnih padavina i poplava.

Čitaj još:   LJETNJI DAN PRED NAMA: Temparutra vrtoglavo skače, od PETKA SE SPREMITE ZA VREMENSKI PREOKRET! (foto)

– Vanredna situacija proglašena je jer je usled elemenatarne nepogode i oblinih padavina došlo do izlivanja rijeka Trnavice i Jošanice, pojave površinskih voda, plavljenja objekata i oštećenja infrastrukture.

Vanredna situacija se proglašava zbog realne opasnosti od ugrožavanja života, imovine i zdravlja ljudi- navedeno je u saopštenju novopazarskog Štaba za vanredne situacije.

Od 26. maja do danas zbog poplava koje su pogodile Srbiju evakuisano je 295 ljudi, a vanrednu sitaciju na teritoriji države proglasile su 53 lokalne samouprave.

Podsetimo, zbog obilnih poplava u Srbiji, na snazi su 53 vanredne situacije. Spasilačke ekipe celu noć su preventivno bile na terenu. Samo tokom jučerašnjeg dana evauisano je 210 osoba.

BONUS VIDEO: JAKO NEVRIJEME ZAHVATILO NOVI PAZAR

(Telegraf.rs)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more