IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI TRAGEDIJE U ULCINJU: U saobraćajnoj nesreći poginuo dječak (2) iz Novog Pazara… (foto)

Djete je nakon nesreće odmah prevezeno u Opštu bolnicu u Baru…

ULCINJ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 26. VI. 2022… 00: 38… DETALJI TRAGEDIJA U ULCINJU: U saobraćajnoj nesreći poginuo dječak (2) iz Novog Pazara… (foto)

Dvogodišnji dječak iz Novog Pazara stradao je u saobraćajnoj nesreći u Donjem Štoju kod Ulcinja, oko 14 časova, saznaju “Vijesti”.

Dvogodišnje dijete stradalo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 14.19 sati u naselju Štoj kod Ulcinja, saopšteno je portalu CdM iz Operativno- komunikacionog centra Uprave policije (OKC).

Iz OKC-a je saopšteno da se nesreća dogodila kada je vozilom, kojim je upravljao Derdenez Anel (27) iz Tutina, udario dijete.

Prema nezvaničnim saznanjima, do nesreće je došlo kada je Derdenez, krećući se automobilom u rikverc, naletio na dijete.

Čitaj još:   DAN POSLIJE UŽASA: Novi Zeland ZAVIJEN U CRNO, Potresne fotografije...

Istraga u toku.

Prema istim saznanjima, dJete je odmah nakon nesreće transportovano u barsku Opštu bolnicu, ali je, uprkos naporima lJekara, preminulo od zadobijenih povreda.

Nerseća se, kako se saznaje, dogodila kada je na dJete, krećući se u rikverc, u Tutinskoj ulici u tom ulcinjskom naselju, vozilom marke “audi A6” naleteo mladić (26) iz Tutina.

Vozač je priveden i od njega je izuzet uzorak krvi i urina. Takođe, zaplenjeno je vozilo, koje će biti predmet veštačenja.

IZVOR CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more