IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Fehro, vlasnik restorana “Kod Fehre” u POSJETI CRNOJ GORI, EVO KAKO JE DOČEKAN na JADRANU… (foto, video)

Porodica Fahrudina Meškovića, poznatog kao Fehro, vlasnika restorana “Kod Fehre” u Busovači, prošle jeseni je odlučila iskusiti gostoprimstvo na drugoj strani u CRNOJ GORI…

BUDVA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 26. VI. 2022… 00: 38… Fehro, vlasnik restorana “Kod Fehre” u POSJETI CRNOJ GORI, EVO KAKO JE DOČEKAN na JADRANU… (foto, video)

Nakon što su prošle jeseni besplatno ugostili crnogorske navijače u svom restoranu, koji su došli podržati reprezentaciju Crne Gore u Zenici, porodica Fehro je planirali sebi zasluženi odmor u Budvu, gdje su bili gosti jedne crnogorske porodice iz Berlina.

Povezani nevjerovatnom gestom solidarnosti, crnogorska porodica iz Berlina donirala je novac za kupovinu novog vozila nakon što je kombi navijača Bosne i Hercegovine bio zapaljen u Podgorici. Ovaj nesebičan čin ostavio je dubok utisak na porodicu Mešković, koja je odlučila izraziti zahvalnost tako što će ih posjetiti u njihovoj domovini.

Čitaj još:   Jerusalem: Protest etiopskih Jevreja, povrijeđen veliki broj policajaca...

Tokom svog odmora, porodica Mešković je boravila u renomiranom hotelu Splendid u Budvi, gdje su imali priliku uživati u blagodatima crnogorskog primorja. Iako su planirane posjete predstavnika navijača i Fudbalskog saveza Crne Gore izostale zbog unaprijed preuzetih obaveza, duh solidarnosti i prijateljstva ostao je snažan.

Ovakvi susreti ne samo da grade mostove između različitih zajednica, već nas podsjećaju na moć ljubaznosti i dobrote u svijetu koji često izgleda podijeljen i opterećen sukobima.

 Porodica Mešković i crnogorska porodica iz Berlina pružili su inspiraciju svima da njeguju toleranciju, razumijevanje i solidarnost u svakodnevnom životu.

BONUS VIDEO: Navijači Crne Gore uoči utakmice sa BiH jeli besplatan “burek sa sirom”

izvor iBalkan.net/ CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more