IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISTRAŽITE I ČITAJTE: Evo šta JAKOV Milatović nosi Vučiću na poklon u BEOGRAD… (foto, video)

JAKOV Milatović će boraviti u zvaničnoj posjeti Srbiji 9. i 10. jula…

PODGORICA- BEOGRAD: Crna Gora- Srbija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 08. VII. 2022… 19: 58…  ISTRAŽITE I ČITAJTE: Evo šta JAKOV Milatović nosi Vučiću na poklon u BEOGRAD… (foto, video)

Crnogorski predsjednik Jakov Milatović će tokom posjete Beogradu srpskom kolegi Aleksandru Vučiću pokloniti malu statuu Petra Petrovića II Njegoša – vladike crnogorskog i jednog od naših najvećih pjesnika i filozofa flašu vrhunskog crnog vina Plantaža 13. jul, saznaje nezvanično CdM iz Kabineta Milatovića.

Milatović će boraviti u zvaničnoj posjeti Srbiji 9. i 10. jula.

“Tom prilikom on će se sastati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsjednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem“, saopšteno je iz Milatovićevog kabineta.

Predviđeno je da predsjednik Milatović u okviru posjete položi vijenac na Spomenik neznanom junaku na Avali uz vojne počasti, kao i da položi cvijeće ispred Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“.

Čitaj još:   KONTRAVERZNI Dr Nestorović opet DIŽE PRAŠINU:"Dva metra razmaka su IZMIŠLJOTINA, rukavice su besmislene..." (foto)

U čast posjete predsjednika Milatovića, Ambasada Crne Gore prirediće i svečani prijem u Crnogorskoj kući u Beogradu.

Posjeta Predsjednika Milatovića Srbiji, kako je ranije i najavio, prva je nakon zvaničnih posjeta Briselu i institucijama Evropske unije i NATO-a, a sa ciljem jačanja političkih i ekonomskih odnosa dvije države i unapređenja regionalne saradnje. (S.Đ.)

BONUS VIDEO: Jakov Milatović položio zakletvu, inauguraciji prisustvovao Vučić

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more