IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKŠIĆ: MARKO Kovačević će biti saslušan 4. avgusta, “Nije slučajno da dobijem poziv iz tužilaštva na godišnjicu Oluje…” (foto, video)

Tužilaštvo je podnijelo krivičnu prijavu protiv MARKA Kovačevića, zbog sumnje da je povrijedio ugled Crne Gore…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 09. VII. 2022… 10: 38… NIKŠIĆ: MARKO Kovačević će biti saslušan 4. avgusta, “Nije slučajno da dobijem poziv iz tužilaštva na godišnjicu Oluje…” (foto, video)

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević na Fejsbuku je napisao da je dobio poziv za saslušanje u tužilaštvu zbog navodnog neprimjerenog gesta tokom intoniranja himne Crne Gore na događaju u Nikšiću.

On tvrdi da mu je poslata skrivena poruka iz tužilatva time što je saslušanje zakazano za 4. avgust na godišnjicu Oluje.

Tužilaštvo je podnijelo krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je povrijedio ugled Crne Gore.

“Da ništa nije slučajno pokazuje i činjenica da sam u tužilaštvo pozvan da dođem baš 4. avgusta na godišnjicu egzodusa Srba u Oluji”, poručio je Kovačević.

Čitaj još:   TUGA I BOL U TUZLI: Poznat datum dženaze ubijene AMRE Kahrimanović... (foto)

Nadležni treba da utvrde da li je Kovačević prilikom intoniranja himne, na svečanosti povodom godišnjice rada Resursnog centra u Nikšiću, namjerno pokazao srednji prst.

“Nekada je ovakve poruke slao Duško Marković, a sada ih šalje tužilaštvo. Osvježilo je”, naveo je on objavi na Fejsbuku.

On je demantovao da je u položaju njegove ruke bilo skrivenih namjera.

BONUS VIDEO: Marko Kovačević, Nikšić, svečanost 04 07 2023

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more