IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip ERDOGAN ODAO POČAST ŽRTVAMA GENOCIDA: “Srebrenica je crni trag u historiji čovječanstva”… (foto, video)

Recep Tayyip Erdogan odao je počast žrtvama genocida u Srebrenici i poručio da se Srebrenica ne smije zaboraviti kako se više nikada ne bi ponovila slična zvjerstva…

ISTANBUL: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 11. VII. 2022… 09: 38… Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip ERDOGAN ODAO POČAST ŽRTVAMA GENOCIDA: “Srebrenica je crni trag u historiji čovječanstva”… (foto, video)

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan je na društvenim mrežama objavio poruku povodom 28. godišnjice genocida u Srebrenici.

Erdogan je na društvenim mrežama objavio poruku povodom 28. godišnjice genocida u Srebrenici.

“Povodom 28. godišnjice genocida u Srebrenici, koji je ostavio crni trag u historiji čovječanstva, izražavam iskreno saučešće ožalošćenim porodicama naših šehida i svoj mojoj bošnjačkoj braći. Da ne bismo ponovo doživjeli slična zvjerstva, Srebrenicu nikada nećemo zaboraviti niti dozvoliti da se zaboravi“, poručio je Erdogan.

BONUS VIDEO: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Srebrenitsa anma törenine mesaj

Čitaj još:   BEOGRAD- KAMENOVAN BRZI VOZ "SOKO": Policija traga za napadačima koji su zasuli kompoziciju kamenjem... (foto, video)

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more