IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIŽE OSVJEŽENJE: Evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana… (foto)

Danas pretežno sunčano i vruće…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 13. VII. 2022… 00: 38… STIŽE OSVJEŽENJE: Evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana… (foto)

U poslijepodnevnim satima uz lokalni razvoj oblaka mogući su pljuskovi sa grmljavinom u sjeveroistočnim područjima. Jutarnja temperatura zraka između 15 i 24°C, a najviša dnevna do 38°C.

četvrtak 13.07.2023. godine
Jutarnji sati biće nešto ugodniji, sa odmicanjem dana je, usljed brzog porasta temperatura i sparnog vremena, kod osjetljivih osoba moguće jačanje tegobe već tokom prijepodneva. Preporučljivo je suzdržavati se od težih aktivnosti. Također, neophodno je provoditi mjere zaštite od vrućine i UV zračenja, uz pridržavanje uputa nadležnih savjetodavnih službi. Moguće su meteopatske reakcije u vidu glavobolje, nervoze, malaksalosti, dekoncentracije. Učesnicima u saobraćaju sugerišemo oprezniju vožnju.

Čitaj još:   ZIMA BROJI ZADNJE SATE: Danas i u narednim danima moguće padavine... (foto)

Danas pretežno sunčano i vruće. U večernjim satima u sjevernim područjima se očekuju jači lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka do 25°C, a dnevna do 38°C.

U petak prijepodne u Bosni pretežno oblačno. U ranim jutarnjim satima prolazni pljuskovi u sjevernim područjima. U Hercegovini i jugozapadu Bosne pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka do 25°C, a dnevna do 37°C.

izvot iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

STIŽE VELIKO NEVRIJEME: ŽUTO UPOZORENJE za cijelu BiH

Očekivana količina padavina je od pet do 15, lokalno i Read more