IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODRUM SOLITERA Hotela “Podgorica”: Policija tražila bombu, a pronašla pancire, pendreke, palice, baklje…(foto)

Paketi su pronađeni su nakon što je Uprava policija krenula u pregled te zgrade i hotela “Podgorica” nakon što je ranije tokom dana dojavljeno da je navodno postavljena eksplozivna naprava…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 21. VII. 2022… 00: 45… PODRUM SOLITERA Hotela “Podgorica”: Policija tražila bombu, a pronašla pancire, pendreke, palice, baklje…(foto)

U podrumu solitera pored hotela “Podgorica” u Podgorici policija je danas pronašla torbe u kojima  su pancir, maske, baklje.., potvrđeno je CdM-u iz policije. Iz Uprave policije saopšteno je da su prilikom pregleda solitera u ulici Svetlane Kane Radović, pronašli različite predmete koji su izuzeti radi provjere i vještačenja.

“U podrumskim prostorijama pregledanog solitera pripadnici policije su pronašli i oduzeli: startni pištolj sa 50 komada municije, bejzbol palicu, pancir, dvije ručne fleš granate, četiri ogledala za pregled donjeg dijela vozila, 21 zaštitnu gas masku, 57 pirotehničkih sredstava, tri komada pirotehničkih sredstava topovski udar, 350 majica, 430 zaštitnih pamučnih maski za lice, kao i druge stvari i predmete”, saopšteno je iz Uprave policije.

Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Kako su kazali iz UP, u toku su dalje mjere i radnje policije u odnosu na pronađene predmete.

Čitaj još:   AVDA SIDRANA, posjetio general BiH Senad Mašović... (foto)

Prvobitno je navedeno da je to soliter kompanije Bemax, da bi tokom dana reagovali iz ove kompanije i naveli da se njihove prostorije ne nalaze u toj zgradi, te da su u svim useljenim poslovnim prostorima u toj zgradi korisnici firme koje nemaju nikakve povezanosti sa Bemax- om.

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more