IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Škaljarski brat Dritan, u potpunosti izgubio razum, dolazi vrijeme odgovornosti… (foto)

Ipak, bez obzira na sve predstave za javnost koje ovih dana organizuje u vidu lažnih dojava o bombama i racijama koje karakteriše iživljavanje nad nedužnim gostima hotela, vrijeme odgovornosti ipak dolazi brzo.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subora, 22. VII. 2022… 12: 25… MILOŠ Nikolić: Škaljarski brat Dritan, u potpunosti izgubio razum, dolazi vrijeme odgovornosti… (foto)

Škaljarski brat Dritan Abazović, svjestan da se bliži kraj njegove uzurpacije vlasti i da dolazi vrijeme odgovornosti za sva nepočinstva i krivična djela koja je učinio u prethodnom periodu, izgubio je razum i tlo pod nogama, ocijenio je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

“Od histeričnih pres konferencija do samozatajnih metafora koje su besmislenije čak i od kolumni Željka Ivanovića, Abazović kao da piše roman Agate Kristi u kojem ćemo, valjda na kraju knjige, konačno saznati ko su vrhovni gospodari života i smrti u Crnoj Gori.

I sav zaplet drame Abazovića, u kojem očekujemo svaki trenutak da konstatuje kako ljudi reptili, koji vjekovima žive u moračkim pećinama ispod Hotela Podgorica zapravo imaju tajno društvo koje vlada Crnom Gorom, simpatičan je za posmatranje jer se Abazović davi u mulju i brlogu koji je sam stvorio”, saopštio je Nikolić.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: BORIS Pejović i PES manje da čitaju "Borbu", politika koju koristite na političkoj sceni je završavala na nivou cenzusa... (foto)

Ipak, kako navodi, svjestan i sam kako očito dolazi do “kraja knjige”, jer za svega nekoliko sedmica će biti samo opozicioni poslanik, po riječima Nikolića, “škaljarski brat krenuo je u brutalnu zloupotrebu službenog položaja”.

“Instrumentalizujući čitav sektor bezbjednosti, kršeći sva pravila i procedure i pokazujući time ponašanje koje podsjeća na posljednje dane vladavine Slobodana Miloševića.

Pa ipak, bez obzira na sve predstave za javnost koje ovih dana organizuje u vidu lažnih dojava o bombama i racijama koje karakteriše iživljavanje nad nedužnim gostima hotela, vrijeme odgovornosti ipak dolazi brzo. I nema toga što Abazović može da uradi kako bi spriječio ono što ga čeka u narednom periodu kada će položiti račune za sve što je radio u prethodne tri godine”, zaključio je MILOŠ Nikolić.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more