IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Šestogodišnji dječak pozitivan na kokain, otac mu je u pritvoru… (foto)

Dječak se navodno žalio na jaku glavobolju i bolove u stomaku. Poslije kupovine testa na zabranjene supstance i testiranja dječaka rezultati su pokazali da je šestogodišnjak bio pozitivan na kokain…

LJUBLJANA: Slovenija, Crna Hronika, vijesti, petak, 21. VII. 2022… 19: 25… UŽAS: Šestogodišnji dječak pozitivan na kokain, otac mu je u pritvoru… (foto)

Šestogodišnji dječak iz Slovenije bio je pozitivan na kokain nakon što se vratio s vikenda provedenog kod oca. Majka djeteta je nekoliko godina upozoravala Centar za socijalni rad da otac nije dobar staratelj. Četrdesetogodišnji otac je sada u pritvoru, javlja Televizija Slovenija, a prenosi N1 Slovenija.

Dječak se navodno žalio na jaku glavobolju i bolove u stomaku. Poslije kupovine testa na zabranjene supstance i testiranja dječaka rezultati su pokazali da je šestogodišnjak bio pozitivan na kokain. Test je potom ponovljen dva puta, prvo u Hitnoj pomoći i ponovo u bolnici u Izoli i oba su nalaza bila pozitivna.

Djetetu je dijagnostifikovan i šum na srcu, a prema svjedočenju majke njen sin je u posljednjih šest mjeseci imao krvarenja iz nosa i učestalu anginu. Ona je navodno upozorila Centar za socijalni rad da je otac već nekoliko godina zavisnik.

Čitaj još:   AJKULE SRUŠILE ITALIJU: Plasirali se na finalni turnir Svjetske lige... (foto)

Kako prenosi TVS, učiteljica je takođe primjetila da sa djetetom nije sve u redu.

Direktorka škole Tanja Vincelj rekla je da je razredni primijetio da je dijete uznemireno. Škola je tada obavijestila Centar za socijalni rad Piran krajem maja, ali nije dobila nikakav odgovor. Socijalni inspektorat je pokrenuo inspekcijski nadzor u navedenom centru za socijalni rad, koji još uvijek traje.

Kako prenosi TVS, otac je u pritvoru. Tereti se za krivično djelo omogućavanje konzumiranja nedozvoljenih droga i zanemarivanje maloljetnika, kao i za okrutnost. Ako bude proglašen krivim, prijeti mu kazna od jedne do 12 godina zatvora zbog posjedovanja droge, a do tri godine zatvora za zanemarivanje djeteta.

izvor N1

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more