IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UZNEMIRUJUĆE- BUKTI MAFIJAŠKI RAT NA BEOGRADSKOM ASFALTU: Maskirani ubica prilazi, puca u mladića, a zatim bježi na motoru… (foto, video)

Milan Jorović (28) brutalno je ubijen 21. juna ispred svoje porodične kuće u Zemunu kada je na njega pucao napadač maskiran u dostavljača hrane, a potom brzo pobjegao sa lica mjesta.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subora, 22. VII. 2022… 10: 25… UZNEMIRUJUĆE BUKTI MAFIJAŠKI RAT NA BEOGRADSKOM ASFALTU: Maskirani ubica prilazi, puca u mladića, a zatim bježi na motoru… (foto, video)

U spektakularnoj akciji pripadnika MUP Srbije osumnjičeni za njegovo ubistvo, kao i njegov pomagači uhapšeni su 8. jula. Pripadnici UKP presreli su vozila u kom  su bila četvorica mladića, izvukli ih iz kola, bacili na asfalt i odmah su im stavljene lisice na ruke.

U akciji pripadnika MUP- a Srbije osumnjičeni za njegovo ubistvo, kao i njegov pomagači uhapšeni su 8. jula. Samo dva dana od hapšenja njima je odmah određen pritvor u trajanju od mjesec dana.

Čitaj još:   ERDOGAN OŠTRO ZAPRIJETIO: Mobilisaću cio islamski svijet protiv Izraela (foto i video)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak brutalne likvidacije Jorovića, na kom se vidi da maskirani napadač dolazi odmah nakon što mladić pristiže svojim automobilom ispred kuće, približava mu se, puca, a nakon toga bježi prema motoru i udaljava se sa mjesta ubistva.

Na prvu ruku, činilo se da su ubice počinile savršen zločin, ali prilikom bjekstva napadač je pogrešno skrenuo i ušao na obližnju perionicu, gdje su ga nadzorne kamere snimile.

Samo dva dana od hapšenja njima je odmah određen pritvor u trajanju od mjesec dana…

BONUS VIDEO,Mesto ubistva u Zemunu: Ovde je izrešetan mladić

izvor Hayat.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more