IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKI SKANDAL NA PODGORIČKOM AERODROMU: Žena ušla u avion i prošla kontradiverzioni pregled sa dvije plinske boce u torbi… (foto)

Ženska osoba juče je na podgoričkom aerodromu bez ikakvih problema prošla kontradiverzioni pregled sa dvije srednje plinske boce u torbi. Nakon što je ušla u avion na letu Air Serbia za Beograd ona je vjerovatno uvidjevši svoju grešku predala boce šokiranom kapetanu aviona koji je odmah obavijestio policiju!

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subora, 22. VII. 2022… 21: 25… VELIKI SKANDAL NA PODGORIČKOM AERODROMU: Žena ušla u avion i prošla kontradiverzioni pregled sa dvije plinske boce u torbi… (foto)

Nevjerovatan događaj desio se juče na Aerodromu Podgorica, kada je ženska osoba bez problema sa dvije srednje plinske boce prošla kontradiverzionu kontrolu i ušla u avion, nakon čega je boce predala kapetanu aviona koji je odmah obavijestio policiju.

O riziku koji je mogao da nastane po avion, posadu i putnike da je kojim slučajem vazduhoplov poletio izlišno je trošiti riječi.

Zato je kapetan zatečen činjenicom da je ona uspjela da uđe u avion sa opasnim materijalom odmah obavjestio policiju, koja je oduzela i odstranila plinske boce iz aviona.

Čitaj još:   ŠUŠKA SE ŠUŠKA: SEVE I IGOR SE RAZVODE, Keba otvoreno o SNAJKI...

O cijelom incidentu su obaviještene nadležne službe, koje su tražile od odgovornih u lancu kontrole da napišu službene zabilješke.

No, iako je incident bio velikih razmjera i direktna prijetnja po bezbjednost avio saobraćaja, prema nezvaničnim saznanjima portala Standard, odgovorni službenik koji je napravio propust kažnjen je sa svega 100 eura.

Podsjetimo na osnovna pravila šta smijete unijeti u avion. U ručnom prtljagu se može ponijeti maksimalno 1 litar tečnosti raspodjeljen u pakovanja ne veća od 100 ml. Ovo važi na primjer za šampone, vodicu za ispiranje usta, kreme za tijelo, pića i alkohol.

Plinske boce se naravno nalaze na spisku pravila avio kompanija šta ne smijete nositi sa sobom u avionu.

izvor iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more