IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 27. jul 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan kreativan, Bik ima strpljenja, Blizanci imaju dobre ideje, Raka muče košmari, Lav i Djevica u komunikaciji, Vaga pred romansom, Škorpija suvišna, Strijelac bježi od samoće, Jarac osjeća stres, Vodolija pred uspjehom, a Riba želi odmor. Ovo je dnevni horoskop za 27.07.2023. godine. 

OVAN

Neko sa posla vas nervira ponašanjima. Niste u strpljivom raspoloženju tokom ovog dana, pa je moguće da nećete moći da se uzdržavate. Ne budite arogantni prema drugima, to stvara pogrešnu sliku o vama. U ljubavi ste impulsivni i nemate takta.

BIK

Vaši predlozi mogu biti zanimljivi sagovornicima, ali je potrebno da nastupite sa više samopouzdanja. Ovo je važno i za poslovni i za emotivni segment. U polju emocija – danas može doći do komunikacije sa jednom osobom koja vam je simpatična od ranije.

BLIZANCI

Danas možete biti dosta impulsivni i tvrdoglavi u kontaktima sa kolegama, ali ovo ponašanje možete prenijeti i  u razgovore sa poslovnim saradnicima ili klijentima. Ovakvo ponašanje vam danas može pokvariti i susret sa partnerom.

RAK

Danas ste okrenuti obavezama, jedini je problem što ćete zbog manjka vremena veći dio dana provesti užurbano. U odnosu sa voljenom osobom biće potrebno da se opustite  pokažete više emocija i pažnje. Nemojte dozvoliti da nervoza utječe na vas.

LAV

Nemogućnost da uskladite poslovne obaveze sa ličnim planovima. Šta god da ste drugima obećali, moraće da bude pomjereno jer danas imate vremena samo za ono što vam je najbitnije, a to je posao. Emotivni partner pokazuje razumjevanje.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 29. maj 2019. godine

DJEVICA

Ono što je izgledalo kao relativno lako za ostvariti, sada vas stavlja na muke. Ni vi niste baš sto posto koncentrisani, pa vam promiču bitni detalji. U odnosu sa voljenom osobom trudićete se da zaobiđete ozbiljnije teme jer ne možete da se opterećujete.

VAGA

Malo je vjerovatno da će vaše oslanjanje na pomoć drugih biti uspješno. Ljudi su spremni da vas ostave da se snalazite, kada vam je bitno da napravite jedan ozbiljan dogovor. Baš i niste raspoloženi u kontaktu sa voljenom osobom. Samo strast funkcioniše.

ŠKORPIJA

Malo vas nervira nadređeni kao i pojedine kolege, ali zarad mira u radnom okruženju rješavate da prećutite ono što biste inače želeli da kažete. U emotivnim odnosima razmimoilaženje sa voljenom osobom. Vi hoćete jedno, ona drugo.

STRIJELAC

Neko za vas ima korisne savjete, informacije, ili vam pak može pribaviti dokumentaciju ili papire koji su vam potrebni. Prijateljska usluga koja će vam pomoći u današnjim obavezama. U odnosu sa voljenom osobom izbjegavate pitanja koja ona nameće.

JARAC

Postoje osobe koje će se danas pojaviti kao kočnice u onome što morate završiti, obaviti. Biće teško izaći sa današnjim situacijama na kraj. Niste raspoloženi za partnera, trenutno vam je sve ono što se vezuje za posao prioritet.

VODOLIJA

Dok drugi pokušavaju da kritikuju vaš način rada ili vam ometaju koncentraciju, vi se trudite da vam sve ovo na jedno uho uđe, na drugo izađe. Vodite trenutno svoju politiku zvanu – ja na prvom mjestu, pa svi ostali. Ovo je najpametnije što možete uraditi.

Čitaj još:   Džaferović: Rekao sam Dodiku, u ovoj zemlji niko nikome ne može prijetiti...

RIBE

Posla preko glave, a nervoza od ranog jutra. Moguće su distrakcije, kvarovi, problemi. Kad izađete sa posla imaćete utisak da ste cio dan proveli radeći u rudniku. I ko još ima volje pored ovoga da se vidi sa voljenom osobom?

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more