IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U AMERICI: DONALD Tramp uputio zastrašujuće upozorenje… (foto, video)

– Ne vjerujte lažnim vjestima- poručio je DONALD Tramp, koji se bori za kandidaturu republikanaca na predsjedničkim izborima u SAD 2024. godine…

VAŠINGTON: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, petak, 28. VII. 2022… 00: 25… DRAMA U AMERICI: DONALD Tramp uputio zastrašujuće upozorenje… (foto, video)

Bivši američki predsjednik Donald Tramp saopštio je danas da su njegovi advokati imali “produktivan sastanak” sa predstavnicima ministarstva pravde, dodavši da bi podizanje optužnice protiv njega “dodatno uništilo” Sjedinjene Američke Države…

– Moji advokati su jutros imali produktivan sastanak sa ministarstvom pravde, detaljno im objasnivši da nisam uradio ništa loše, kao i da bi podizanje optužnice protiv mene samo dodatno uništilo našu zemlju – napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži “Truth Social”.

On je dodao da tokom sastanka nije dato nikakvo upozorenje njegovom timu.

– Ne vjerujte lažnim vjestima- poručio je Tramp, koji se bori za kandidaturu republikanaca na predsedničkim izborima u SAD 2024. godine.

Čitaj još:   Istina o proteinima– šta je dobro, a šta nije...

Prethodno su američki mediji objavili da su se Trampovi advokati sastali sa predstavnicima ministarstva pravde i specijalnim istražiteljem Džekom Smitom, na dan kada se sastaje velika porota kako bi istražila pokušaje bivšeg predsjednika da poništi poraz na predsjedničkim izborima 2020. godine.

Američka televizija NBC objavila je da je Trampov tim obavješten da će protiv njega biti podignuta optužnica.

DONALD Tramp je 18. jula objavio da je primio pismo od Smita u kojem se navodi da je on meta njegove istrage, koja se odnosi na događaje koji su doveli do upada Trampovih pristalica u Kapitol 6. januara 2021. godine.

BONUS VIDEO

WATCH: Trump Gives Blunt Take On DeSantis Running For President While On The Golf Course

izvor agencije AA

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more