IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

‘NOĆNA MORA‘- UGLEDNI LJEKAR UMRO U APARTMANU NA LJETOVANJU U HRVATSKOJ: Organi mu otkazali za samo nekoliko sati, bratu poslao 1 poruku… (foto)

Ubrzo nakon dolaska na odredište za odmor početkom juna, doktor je rekao svom bratu da ima sve simptome prehlade. O tragičnom slučaju javnost je obavestio njegov brat. Kako se osjećao sve lošije, otišao je u bolnicu, tamo su mu dijagnostikovali streptokoku…

AUSBURG: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 29. VII. 2022, 00: 45… ‘NOĆNA MORA‘- UGLEDNI LJEKAR UMRO U APARTMANU NA LJETOVANJU U HRVATSKOJ: Organi mu otkazali za samo nekoliko sati, bratu poslao 1 poruku… (foto)

Ljetovanje u Hrvatskoj za njemačkog liječnika završilo je kobno. Naime u dobi od samo 41 godine otac dvoje djece iznenada je preminuo.

Dr. Klaus Ott (41), liječnik za anesteziologiju Sveučilišne bolnice u Augsburgu izgubio je život od trovanja krvi, piše Fenix Magazin.

Za njegovu suprugu Martinu i njihove dvije kćeri Luisu (8) i Paulu (5) njegova smrt došla je iznenada.

“S dr. Ottom gubimo sjajnog kolegu i liječnika, koji je uvijek bio zabrinut za dobrobit pacijenata i zaposlenika”, rekli su iz Sveučilišnu bolnice Augsburg povodom doktorove smrti.

Čitaj još:   DANAS BI, SE SLAVILO: Dan Republike, dosta razlozga, zbog kojih ga se sijećamo...

Ubrzo nakon dolaska na odredište za odmor početkom juna, Dr. Ott je rekao svom bratu da ima sve simptome prehlade. O tragičnom slučaju javnost je obavijestio njegov brat Hartmut Ott. Kako se osjećao sve lošije, otišao je u bolnicu: tamo su mu dijagnosticirali streptokok.

Bakterija je dospjela u krvotok i u roku od nekoliko sati uzrokovala otkazivanje organa 41- godišnjaku.

Bilo kakva pomoć stigla je prekasno: liječnik iz Augsburga bio je mrtav dvanaest sati nakon dolaska u bolnicu.

Opuštajući ljetni odmor s obitelji pretvorio se u noćnu moru, tvrdi brat žrtve.

Kako bi svoju šogoricu, koja je kućanica, barem financijski rasteretio, Hartmut Ott je na GoFundMe pokrenuo apel za donacije. Time želi osigurati budućnost bratove žene Martine i djevojčica.

“Svaki prikupljeni cent dar je supruzi mog preminulog brata i njegovoj djeci”, objašnjava Hartmut, piše Fenix Magazin.

izvor Jutarnji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more