IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RIFAT Fejzić reis Islamske zajednice u Crnoj Gori: Crnogorci imaju čojstvo i junaštvo i ne vjerujem da su željni genocida, dosta je bilo sječe glava…

Lider crnogorske filijale svetosavske sekte (SS) koji obavlja operativnu funkciju mitropolita crnogorsko-primorskog Jovan Mićović, alijas Joanikije kazao je da su Crnogorci bili ”lakomi na sječenje turskih glava” i da uberu junaštvo i da je to je i danas prisutno u nama…

Borba za slobodu Crnogoraca kroz istoriju do danas je vrijedna poštovanja, poručio je reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić.

Podsjećamo, lider crnogorske filijale svetosavske sekte (SS) koji obavlja operativnu funkciju mitropolita crnogorsko-primorskog Jovan Mićović, alijas Joanikije kazao je da su Crnogorci bili ”lakomi na sječenje turskih glava” i da uberu junaštvo i da je to je i danas prisutno u nama.

“Međutim, Crnogorci imaju ono što se zove “čojstvo i junaštvo”. Ne vjerujem da su Crnogorci željni genocida i zločina nad drugim i drugačijim. Dosta je bilo sječe glava! Srebrenica!? Malo li je”, naveo je on na Tviteru.

Čitaj još:   "Lavovi" protiv Čilea: Pobjeda obaveza kao uvod u velike duele... (foto, video)

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more