IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Dobro došli u Srpski svet, koji već finansiramo!” (foto, video)

“Kao što onomad Vojin reče da treba počistiti Semira Efendića u Novom Gradu, sada je jasno i zašto? Da nam u Sarajevu vlada porodica MILE Dodika”, upozorava Muamer Bandić, predsjednik kluba poslanika Stranke za Bosnu i Hercegovinu u Skupštini Kantona Sarajevo.

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 14. VIII. 2023… 19: 15… “Dobro došli u Srpski svet, koji već finansiramo!” (foto, video)

Onomad Vojin reče da treba počistiti Semira Efendića u Novom Gradu, sada je jasno i zašto? Da nam u Sarajevu vlada porodica Dodik!

Muamer Bandić

Entitet RS proglasila Dan žalosti, Srbi blokirali Vijeće ministara, sada će i FBiH zasebno proglasiti Dan žalosti. Dakle, šta će nam država?!”, kaže Muamer Bandić, predsjednik kluba poslanika Stranke za Bosnu i Hercegovinu u Skupštini Kantona Sarajevo.

– Neka znaju ljubitelji sedme umjetnosti da su svjesno postali važan frame u filmu “Država nam ne treba jer imamo četnitete!”

Čitaj još:   ALMASA SALIHOVIĆ, Šehidsko mezarje Bratunac: SISTEMATSKO UBIJANJE HILJADA LJUDI JE GENOCID! (foto, video)

– To su te europske vrijednosti s uzdignutom desnicom i kamom u lijevoj ruci! Stvarno ne razumijem šta više nije jasno ovim pogubljenim i vječno iznenađenim foteljašima? Da im neko drugi napravi pravnu državu? Zaista je strašno šta sve ovdje prolazi kao normalno.

– Dobro došli u Srpski svet, koji već finansiramo!

– Kao što onomad Vojin reče da treba počistiti Semira Efendića u Novom Gradu, sada je jasno i zašto? Da nam u Sarajevu vlada porodica Dodik!

BONUS VIDEO: “Srpski svet”- gosti Vladimir Veljković, Šaćir Filandra

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more