IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEOBJAVLJENI DETALJI KRVAVOG PIRA Nermina SULEJMANOVIĆA: Nakon što je ubio ženu i još dvoje ljudi, uradio je i OVO… (foto, video)

Nakon što je okončao svoj krvavi pohod, ubio Nizamu Hećimović, Džengiza i Denisa Ondera, te ranio Harisu Onder, Nedima Pamukovića i jednog policajca, Nermin Sulejmanović se odvezao na benzinsku pumpu Džengizovim BMW- om i sipao pun rezervoar goriva, otkriva “Avaz”.

– Kada je sipao gorivo, ušao je kroz zatvorena vrata u prostor benzinske pumpe, dakle razbio ih i uzeo litar vode. Nakon toga je odjurio prema farmi u mjestu Ledenica Donja – rekao je svjedok.

Radnik koji se zadesio na pumpi, kako saznaje “Avaz”, se “zaledio”.

– Čovjek je premro od straha. Ne progovara. Kako i neće, možete samo zamisliti kako je izgledao Sulejmanović nakon što je toliko ljudi pobio- kaže svjedok iz Hadžiefendijine ulice u centru Gradačca u kojoj je u petak vladalo opsadno stanje.

BONUS VIDEO: Višestruko ubistvo u BiH, ubica prenosio svoj krvavi pir na Instagramu – Jutro

Čitaj još:   PLJEVLJA:Na GP zaplijenjeno 233 kg marihuane...

Podsjetimo, Nizama Hećimović svirepo je ubijena u petak, a Nermin Sulejmanović jezivi zločin prenosio je uživo na društvenim mrežama.

On je, potom, ubio i oca i sina, turske državljane Denisa i Ondera Džengiza, s kojima je bio u sudskom sporu. Ranjeni su policajac Husein Kotorić, rođak ubijene žene, kao i supruga, odnosno majka ubijenog turskog državljanina.

Ćerkica ubijene Nizame je zbrinuta u bolnici, nakon čega će o njoj voditi računa Centar za socijalni rad, do pronalaska staratelja.

Ustanovljeno je da je Nizama četiri dana prije ubistva Nermina prijavila za nasilje. Sudija Opštinskog suda odbio je da odredi mjere zabrane prilaska, zbog čega je takođe pokrenuta istraga.

izvor: avaz.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more