IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Slučajni predsjednik JAKOV Milatović, pokazao da nema integritet da brani interese Crne Gore… (foto, video)

Danijel Živković, poručuje da će se Crna Gora odbraniti, kao i uvijek do sada…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 20. VIII. 2023… 20: 58… DANIJEL Živković: Slučajni predsjednik JAKOV Milatović, pokazao da nema integritet da brani interese Crne Gore… (foto, video)

Prema riječima Živkovića, ćutanje Vlade u tehničkom mandatu, prije svega Abazovića i Adžića kao dokazanih sluga interesa Beograda nije ga iznenadilo, ali kako je istako, od sada nema nikakve dileme da je Crna Gora dobila i predsjednika koji će nemušto braniti interese Aleksandra Vučića u Crnoj Gori.

Foto: DPS

Slučajni predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović, odćutavši prijetnje objavom rata od strane ministra odbrane Srbije Miloša Vučevića pokazao je da nema ni integriteta ni hrabrosti da odgovori na ratnohuškačke poruke da će Crna Gora biti kažnjena zbog priznanja Kosova i to vojnom intervencijom kao što je to slučaj u Ukrajini, ocijenio je Danijel Živković, v.d. predsjednika DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore.

Danas je Prema riječima Danijela Živkovića, ćutanje Vlade u tehničkom mandatu, prije svega Abazovića i Adžića kao dokazanih sluga interesa Beograda nije ga iznenadilo, ali kako je istako, od sada nema nikakve dileme da je Crna Gora dobila i predsjednika koji će nemušto braniti interese Aleksandra Vučića u Crnoj Gori.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 24. februar 2022. godine

Poručuje da će se Crna Gora odbraniti, kao i uvijek do sada.

“Demokratska partija socijalista će nastaviti da predvodi borbe za pristojnu, građansku i evropsku Crnu Goru. Ko god je pomislio da mu ,,oslobođenje” od 30. avgusta daje za pravo da ruši ove vrijednosti – grdno se prevario”, istakao je DANIJEL Živković.

Zaključuje da to neće proći– kao što nije nikada u hiljadugodišnjoj istoriji Crne Gore i poručuje da će se Crna Gora odbraniti, kao i uvijek do sada…

BONUS VIDEO: DANIJEL Živković: Slučajni predsjednik Milatović pokazao da nema integritet da brani interese Crne Gore

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more