IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG Mika Živković o formiranju Vlade CRNE GORE: Nemojte se zavaravati– sve je to isto ili slično… (foto)

U medijima i na društvenim mrežama primjećujem zadovoljstvo i euforiju činjenicom da koalicija Za budućnost Crne Gore neće biti dio buduće vlade, saopštio je biši predsjednik Liberalnog saveza, a sada predsjednik Savjeta Građanske inicijative ‘21. maj’ Miodrag MIKA Živković….

PODGORICA: Crna Gora Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 24. VIII. 2023… 11: 18… MIODRAG Mika Živković o formiranju Vlade CRNE GORE: Nemojte se zavaravati– sve je to isto ili slično… (foto)

Demokrate, PES i ZBCG djelovi iste svetosavske priče koja ima zadatak zatiranje Crne Gore u svim njenim segmentima.

“Vidim potpuno zanemarivanje činjenice da će Spajićev i Milatovićev PES sa Bečićevim Demokratama imati ubjedljivu većinu u Vladi prilikom donošenja odluka u odnosu na stranke manjinskih naroda.

Zanemaruje se, da će sve odluke Vlade kojima se urušava koncept Crne Gore kao građanske države imati prohodnost i većinu u parlamentu, jer će za takve odluke disciplinovano i bespogovorno glasati ZBCG”, napisao je Živković na Fejsbuku.

Prema njegovim riječima, takođe se zanemaruje da su Demokrate, PES i ZBCG djelovi iste svetosavske priče koja ima zadatak zatiranje Crne Gore u svim njenim segmentima.

Čitaj još:   TUGA:Prevrnuo se minibus s fudbalerima Alanyaspora, poginuo čeh Josef Sural...

“Razlika između njih je u činjenici da je ZBCG otvorena desničarska, klero šovinistička i što ne reći profašistička priča, a Demokrate i PES, isto to, samo na sofisticirani način ili što bi rekli u oblandama. Zapamtite… da je mnogo teža borba protiv sofisticirane autokratije, nego protiv otvorene diktature, jer sofisticirana autokratija otupljuje svaki vid otpora i ostavlja lažnu nadu.

Meni se čini, a volio bih da se varam,… pred nama je period nastavka agonije i mrcvarenja koji traje evo pune tri godine u kojem su samo dobro podijeljene uloge. Nema ovdje dobrih i loših,… sve je to isto ili slično”, zaključio je MIODRAG Mika Živković.

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more