IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVAK OPET URLAO I PSOVAO NA TERENU: Poludio na gledaoca koga je obezbjeđenje vrlo brzo… (foto, video)

(…) otpratilo do izlaza na ATP US Open turniru u SAD…

NEW YORK: Svijet, Sport, vijesti, četvrtak, 07. IX. 2023… 00: 58… NOVAK OPET URLAO I PSOVAO NA TERENU: Poludio na gledaoca koga je obezbjeđenje vrlo brzo… (foto, video)

Bio je to osmi dvoboj 36-godišnjeg tenisera iz Beograda i 25- godišnjeg Amerikanca, a Fritz je i dalje bez pobjede te je ostao na dva seta osvojena u njihovom dvoboju u 3. kolu Australian Opena 2021. godine.

Novak Đoković (Foto: Twitter/Screenshot)

Srbijanski teniser Novak Đoković je pobijedio američkog tenisera Taylora Fritza sa 6: 1, 6: 4, 6: 4 i 13. put na US Openu stigao do polufinala, a 47. put na Grand Slam turnirima, čime je nadmašio dosadašnjeg rekordera Rogera Federera.

Bio je to osmi dvoboj 36- godišnjeg tenisera iz Beograda i 25- godišnjeg Amerikanca, a Fritz je i dalje bez pobjede te je ostao na dva seta osvojena u njihovom dvoboju u 3. kolu Australian Opena 2021. godine.

Čitaj još:   NENAD Čanak: Kako da ne podržim Mila Đukanovića, kad mi je spasio život... (foto)

Fritz je loše započeo meč i dok je počeo igrati na potrebnoj razini za ozbiljnije suprotstavljanje najuspješnijem teniseru svih vremena, piše Index.hr, Đoković je već imao u džepu lako osvojen prvi set te prednost “breaka” u drugom.

Amerikanac je na kraju skupo platio neiskorištene prilike za oduzimanje servisa Đokoviću koji je spasio 10 od 12 “break-lopti” s kojima je bio suočen, od toga 5 od 6 u trećem setu.

Zanimljiva situacija se dogodila koncem trećeg seta kad je Amerikanac vratio break. Nakon što je izgubio servis Đoković se okrenuo prema tribinama i počeo je urlati na jednog navijača, koji je usred gema na Fritzovu loptu povikao aut.

Đoković je bjesnio na navijača i govorio mu da izađe sa stadiona. Ubrzo je osiguranje tog navijača otpratilo s tribina. 

izvor (SB)
Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more