IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RADMILA Tomović: Čudna jada od Njujorka grada… (foto)

Iz Njujorka na Hadson riveru naš nam Dritan na instagram piše: „Sa osmjehom, velikom energijom, trudom i ponosom borimo se za Crnu Goru i predstavljamo je na međunarodnoj sceni.“

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 20. IX. 2023… 12: 58… RADMILA Tomović: Čudna jada od Njujorka grada… (foto)

Mi zabrinuti. Navikli- No Dritan, no party. Šta ćemo? Kakva li ih je to strkotina pogodila te o borbama javljaju? Mada, sudeći po fotografiji, malo čudno piše borba? 

Šta li se to zbiva u Njujorku gradu? 

Na Menhetnu ale i aždaje? Velika se bitka u Njujorku vodi? Ne znamo baš precizno koja, ali zaključismo na osnovu Dritanovog pisma da je tamo neki teški kastig i da se on i Jakov bore! 

Srećom pa su obojica pošli. Samo čeljade teško bi izdržalo. Ovako, zajedno su, pa će izdurat nekako… Ko Milutin i Nikola, nedavno što su, “podijelili teret”, pa još stigli i Nola da obodre.

Kako izgleda bitka u Njujorku, kako nam se naši borci hrabre – srećom, imamo sve dokumentovano. Poštovano čitateljstvo, upućujemo vas na instagram profile našeg predsjednika i odlazećeg premijera.

Šta vidimo?

Prvo, vidimo Ditana i njegove vragolije. Dritan na aerodromu – avioni, kamioni, pratnja, obezbjeđenje, kolona… taman ko onomad u Beogradu. Dritan spopada zvaničnike – grli, ljubi, tapka, pipka… Dritan šeta ulicama grada Njujorka. Dritan daje intervjue. Dritan pravi selfije.  

Čitaj još:   JEZIVE SCENE SA BARIKADA NA CETINJU! Policija pod punom opremom: SVUDA VIDLJIV CRNI GUST DIM, GORE... (video)

A, sve uz osmijeh. Bravo Dritane, bravo junače naš!

Šta nam radi drugi borac? On je nekako uštogljen, pa nema neke drame… “Ja sam bio, ja sam rekao, ja sam se sastao, ja sam govorio, ja sam pozdravio, ja sam razgovarao…”

Ali, bori se… Nije lako, zapale ih teške muke.

Dobro je da su doma ostavili sve pod konac, da makar o tome ne misle. Ne kaže se zalud, kako te kuća prati, tako te selo (dobro – Njujork) dočekuje.

A, mi? Mi ih sa zebnjom odavde pratimo i navijamo. Ne dajte se, uzdanice naše!

Vaša žrtva nije uzaludna. Pamtiće se ova bitka, pisaće o njoj i pričaće i buduća neka pokoljenja.  

P. S. 

Mene lično najviše je obradovalo što je iz bitke za Saudijsku Arabiju Dritan izvukao tri miliona za obrazovanje. Da konačno zbrinemo ove vjerske škole. Da nas bog pogleda. Akobogda, nekim manje zlim očima od ovih što su u Crnoj Gori uspostavile monopol na njega.

Čitaj još:   Frizerka pojasnila kako da se sami šišamo u vremenu virusa korone... (foto i video)

izvor antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more