IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BORIS Mugoša: Moralne maske mnogih su pale… (foto)

I onda se “prosipa” priča o poštenju, principima i sličnim floskulama, poručio je poslanik Socijaldemokrata (SDCG) Boris Mugoša…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 23. IX. 2023… 20: 08… BORIS Mugoša: Moralne maske mnogih su pale… (foto)

Žmurologa i ćutologa na pretek (čast izuzecima), kao što sam više puta rekao – “moralne” maske mnogih su pale, na ovaj način je poslanik Socijaldemokrata (SDCG) Boris Mugoša prokomentarisao izvještaj Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) a povodom zapošljavanja u državnim organima uoči parlamentarnih izbora.

I onda se, kaže on, “prosipa” priča o poštenju, principima i sličnim floskulama…

“Nekad bi se prašina podizala za svaki ugovor a danas sve to lagano prolazi… žmurologa i ćutologa na pretek (čast izuzecima)… kao što sam više puta rekao – “moralne” maske mnogih su pale…”, napisao je Mugoša u objavi na mreži X, poznatijoj kao Twitter.

Čitaj još:   BORIS Mugoša: Inauguracija bi trebala da bude u Prijestonici, ne podržavam negativan odnos prema Cetinju i Cetinjanima... (foto, video)

Mugoša je prokomentarisao izvještaj Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) a povodom zapošljavanja u državnim organima uoči parlamentarnih izbora.

izvor CdM.me
SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more