IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UP- Uhapšen Predrag Mirotić: Osumnjičen da je dio grupe iz predmeta „Tunel“… (foto, video)

Predrag Mirotić, osumnjičen da je član kriminalne grupe koja je iskopala tunel ispod Višeg suda…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 23. IX. 2023… 19: 08… UP- Uhapšen Predrag Mirotić: Osumnjičen da je dio grupe iz predmeta „Tunel“… (foto, video)

OSUMNJIČENI ZA KOPANJE TUNELA DO VIŠEG SUDA NISU CRNOGORCI? Misterija, samo se ovo sad zna. Predrag Mirotić, će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje…

Podgorička policija uhapsila je P.M. (31) osumnjičenog da je dio kriminalane grupe koja je učestvovala u kopanju tunela ispod zgrade Višeg suda u Podgorici. CdM saznaje da u pitanju je Predrag Mirotić iz Podgorice.

“Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica uhapsili jednu osobu, u predmetu „Tunel“. Naime, po nalogu postupajućeg tužioca policija je uhapsila P.M. (31) iz Podgorice”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Iz UP navode da se P.M. na teret stavljaju krivična djela kriminalno udruživanje, teška krađa i sprečavanje dokazivanja, putem pomaganja.

Čitaj još:   Vučićeva izjava od koje je MUKA svakom normalnom čoveku

“P.M. će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje”, kazali su iz policije.

Mirotić je policiji poznat od ranije i povratnik je u izvršenju krivičnih djela. Suđeno mu je za prevaru, kao i zbog optužbi da je bio dio grupe koja je 2019. godine, prijeteći pištoljem radnicima, opljačkala benzinsku pumpu “Montenegro petrol” u Podgorici.

Predragu Mirotiću se sudilo 2017. da je prevario preduzeće “Tehno Lux”, bio je osumnjičen da je izradio četiri falsifikovana pečata preduzeća Cogent Comunications Montenegro (CCM) i zloupotrijebio ih prilikom ovjere naloga za prenos novčanih sredstava u Societe Generale Montenegro banci.

BONUS VIDEO: NAGLAS- Šta je pokazao slučaj “Tunel”?

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more