IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KO BI SE OVOME NADAO: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove dio prijepodneva će biti magle. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28 stepeni Celzijusa…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, subota, 30. IX. 2023… 07: 48… KO BI SE OVOME NADAO: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

U poslijepodnevnim i večernjim satima se očekuje povećanje oblačnosti u Bosni što tokom noći na nedjelju lokalno može usloviti malo kiše u sjevernim, centralnim i istočnim područjima. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 12°C, a dnevna između 22 i 30°C.

subota, 30.09.2023. godine
Biometeorološka prognoza je povoljna. Većina ljudi će biti boljeg raspoloženja, a tegobe kod osoba osjetljivih na promjene djelimično će se umanjiti. U Bosni je mjestimično moguća pojava magle, stoga bi hronični bolesnici trebali biti oprezniji prilikom boravka na otvorenom u jutarnjim satima. U većem dijelu dana ugodno, prikladno za boravak na otvorenom, poslije podne i uz nešto izraženiji osjet sparine, preporučljivo je slojevito se odjenuti.

Čitaj još:   VIC DANA Đuro bogataš...

nedjelja, 01.10.2023. godine
Uz povoljne biometeorološke prilike većina populacije će biti boljeg raspoloženja. Hronični bolesnici i meteoropati također neće imati jačih tegoba, ali bi tokom jutarnjih sati trebali biti oprezniji i primjereno se odjenuti, zbog nižih temperatura u odnosu na ostatak dana. Preporučuje se boravak na otvorenom, po mogućnosti van urbanih sredina.

U ponedjeljak pretežno sunčano vrijeme. Više oblačnosti je moguće prijepodne u centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 11°C, a dnevna do 28°C.

U utorak stabilno i sunčano vrijeme. Temperatura zraka između 24 i 29°C.

izvor iBalkan.met

GRMI, SIJEVA I DANAS…: Gdje će biti nevrijeme u naredna četiri dana…

U, regionu i danas se u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more