IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILUTIN Cerović: Crnogorske guske… (foto)

Vučiću je otimanje Crne Gore veći politički prioritet od bilo kog unutrašnjeg pitanja u Srbiji, ali Crna Gora na tu činjenicu gleda veoma nonšalantno i valjda očekuje da ih neko probudi, kao one guske u magli koje su spasile Rim…

PODGORICA: Crna Gora, Kolumne, vijesti, utorak, 31. 10. 2023… 11: 18… MILUTIN Cerović: Crnogorske guske… (foto)

Ove crnogorske guske vidimo, nisu zainteresovane da spasu ni Podgoricu…

Piše: Milutin Cerović

Pretnje predsednika Srbije Crnoj Gori koje se svako malo ponavljaju su sto puta brutalnije od pretnji Hamasa i Hezbolaha Izraelu.

Srpski autokrata Vučić na dnevnom nivou rovari po Crnoj Gori preko svojih čauša, plaćenika, crnogorskih janičara i asimilovanih političkih Srba.

Beograd pravi specijalne emisije čak oko lokalnih izbora u Crnoj Gori.

Svi beogradski tabloidi i sve televizije sa nacionalnom frekvencijom od jutra do sutra su u funkciji devastacije i ruganja Crnoj Gori.

Malo je Beogradu i srpskoj crkvi što imaju svoju vladu, svoje ministre, svoje ljude u svim institucijama sistema u sred Crne Gore, to ih uopšte ne zadovoljava.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 24. maj 2020. godine

Sada je jahač Srbije krenuo da zajaše sve Crnogorce u sred Crne Gore preko kupljenih glasova na popisu. Iako je popis odložen to ne menja ništa u njegovim namerama.

U tu svrhu pre neki dan uzeo je tri milijarde evra pozajmice od Kine.

Pola tog keša će potrošiti na kupovinu izbora u Srbiji i kupovinu lažnih Srba u Crnoj Gori.

To radi javno, otvoreno, gde gro Crnogoraca i pola sveta to gleda i ćuti kao kamenje i stenje.

Ima sada taj autokrata toliko para za sve naredne izbore i glasanja, da može slobodno da plati da se na popisu kao Srbi izjasne jazavci, razne šumske divlje zveri i ostala pernata živina.

Njemu je otimanje Crne Gore veći politički prioritet od bilo kog unutrašnjeg pitanja u Srbiji, ali Crna Gora na tu činjenicu gleda veoma nonšalantno i valjda očekuje da ih neko probudi, kao one guske u magli koje su spasile Rim. Ove crnogorske guske vidimo nisu zainteresovane da spasu ni Podgoricu.

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more