IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UPOKOJILA SE U GOSPODU JEDNA MLADA POLITIČKA KARIJERA: Leeeleee Dritaneee! (foto)

Ono za čim će Dritan Abazović najviše žaliti je što nije uspio da prije smrti svoje političke karijere do kraja ispuni veleizdajničku misiju i za ”srpski svet” lažira popis kojim bi se broj Srba u Crnoj Gori projektovao po mjeri mentora iz Beograda. A bio je tako blizu…

Bez bilo kakve tuge u srcu, sa neizmjernim olakšanjem u duši obavještavamo domaću i stranu javnost, ako ikoga uopšte zanima, da se 31. oktobra 2023. godine u 8:30 sati, nakon duge i teške bolesti koja se završila metastazom veleizdajništva, fukarluka, nesojluka, kolaboracionizma, bahatosti i đilkoške isfrustriranosti,  UPOKOJILA U SVETOSAVSKOM BOGU nikome draga i svima omrznuta

POLITIČKA KARIJERA PRVOG IZRODA CRNE  GORE DRITANA ABAZOVIĆA

Ožalošćeni:

– Režim u Beogradu na čelu sa srpskim psiho-autokratom Aleksandrom Vučićem, jer će morati da ulaže sredstva u stvaranje novog izroda i poslušnika.

Kristofer Hil i Aleksandar Vučić u ”neverici”

– Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil, kome je Dritanova karijera poslužila da pogura potpisivanje ”temeljnog ugovora” i tako gurne Crnu Goru u čeljusti ”srpskog sveta”.

Marko Parezanović: Drile je bio brat!

– Srpska Bezbjednosno-informativna agencija (BIA), prije svega Marko Parezanović kome će nedostajati sastanci sa Abazovićem.

Željko Ivanović i Miodrag Miško Perović – ožalošćeni roditelji: Moraju da sahranjuju još jedan mrtvorođeni politički projekat

–  ”Medijska mafija” na čelu sa Miodragom Miškom Perovićem i Željkom Ivanovićem koji su nažalost izgubili još jedan politički projekat.

Porfirije, Joanikije i Dritan dok je još imao karijeru: Nedostajaće nam politička karijera koja je omogućila afirmaciju svetosavlja u srBskoj Sparti

– Svetosavska sekta na čelu sa Prvoslavom Perićem i Jovanom Mićovićem koji su izgubili vjerni otirač za noge, poniznog slugu i potrčka koji im je i te kako valjao da na kvarno potpiše veleizdaju Crne Gore 3. avgusta prošle godine.

Ni čudesna litija vrača Džominja nije uspjela da oživi Dritanovu karijeru

– Posebno u ime SS ožalošćen je svetosavski vrač i nelicencirani epidemiolog Velibor Džomić jer je izgubio esencijalni dio svog ”modernog Esad-paše Toptanija”.

Božena u neverici: Nakon upokojenja svoje političke karijere, oprašta se i od Dritanove

– Prepodona Božena Jelušić, uzdržana Suada Zoronjić, bivši Cetinjanin i sada lice bez političkog nalogodavca Filip Adžić, ostali izrodi, veleizdajnici i saradnici ruskih i srpskih obavještajnih službi i najamnici ”srpskog sveta”.

Bivši Cetinjanin Filip Adžić: Kome ću sad da se uvukujem…

Usrećeni:

 99,9 posto stanovnika Crne Gore!

– Karijera nažalost predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića jer je ”Momo mali” preuzeo ulogu prve metle Beograda i potrčka Aleksandra Vučića. Njegov brat je tekođe od Dritanovoga preuzeo ulogu ”prvog beogradskog brata” nakon upokojenja političke karijere Abazovića.

Nekrolog Dritanovoj političkoj karijeri

Dritanova politička karijera, od koje se ovom pirlikom opraštamo, ostaće upamćena kao paradigma moralnog glibeža i služiće budućim generacijama kao opomena da veleizdajnici uvijek završe na smetlištu istorije.

Terminalna faza karijere mladog, a već rashodovanog Abazovića, nastupila je nakon 30. avgusta 2020. godine kada je pod maskom građanske i procrnogorske partije, imao presudnu ulogu u omogućavanju velikosrpskoj hegemoniji da krene u otvoreno razaranje Crne Gore.

Čitaj još:   OTKRIVEN GEN VAŽAN ZA DUG ŽIVOT: Starost će se moći liječeti? (foto, video)

Upokojena karijera bila je neizostavni činilac bez koga takozvana SPC  ne bi mogla da zagospodari državom i povede je na put mračne srednjovjekovne teokratije.

Dritan je preko svoje pokojne političke karijere više od tri godine, gotovo sadistički radio na tome da poništi i zatre sve crnogorsko.

Ostaće upamćen Belveder – 5. septembra 2021. kada je htio žrtvovati krv Crnogoraca zarad asimilatorskog pira srpskih popova i ustoličenja helikopterskog raspopa Jovana Mićovića.

Bradatim agentima i njihovoj svetosavskoj sekti najviše je i valjao, jer im je 3. avgusta 2022. godine, nakon kvarnog i tajnog potpisivanja ”temeljnog ugovora” poklonio crnogorsku sakralnu baštinu i groblja naših predaka.

Nakon potpisivanja takozvanog ’’temeljnog ugovora’’ sa ekstremističkom sektom Crna Gora je upala u mrak učmale teokratije, proživljava politički haos i potpuno je skrajnuta sa evropskog puta koji je nekad predvodila u Regionu! Potpisivanje veleizdaje je rezultat organizovane akcije takozvane SPC, Aleksandra Vučića i BIA-e uz svesrdnu podršku američke diplomatije predvođene ambasadorom Kristoferom Hilom.

Ali u svemu tome je presudnu ulogu imala politička karijera Dritan Abazovića, koja je baš zbog ovakvih i sličnih podviga prerano preminula.

Politička karijera Dritan Abazovića najzaslužnija je za ekonomski kolaps zemlje u posljednje tri godine, gašenje državnih preduzeća, među kojima je i nacionalna avio kompanija. Zaslužna je za haos u bezbjednosnom sektoru, upletena je u mnoge sumnjive poslove, a ostavila je nesretnog Dritana da strepi da li će Rade Milošević propjevati i da li će nadležne institucije početi jednog dana da se interesuju za famoznih 21 milion koji su bili ponos političke karijere koja je, kako se činilo, samo do nedavno bila na vrhuncu.

Pokojna Dritanova karijera je najbolji primjer da se veleizdaja ne isplati i da ne postoji ta količina privilegija i finansijskih benefita koje bi zatrpale rupu moralnog posrnuća koja nastaje kad neko pljune na svoju državu i sunarodnike.

Ova neslavna karijera koja je od Dritana napravila sinonim za modernu veleizdaju i koju je na površinu političkog života izbacila bujica svetosavske agresivne dekadencije i društvenih previranja, istrajavala je u podlosti i nesojluku sve do samog kraja.

Kraj je došao kada su Dritanovu karijeru rashodovali beogradski nalogodavci kao potrošeni kondom u jednonoćnoj avanturi u jeftinom bordelu.

Neko je već napisao da ”kad služiš, nikada nijesi dovoljno dobar”, a ovaj iskaz bi mogao da se preformuliše i na sledeći način – ”kada si izdajnik, nikad nijesi dovoljno dobar ni onima u čiju si korist izdao sopstveni narod”. Ako je neko dostojno otjelotvorenje ovih tvrdnji onda je to – Dritan Abazović, koji je sahranio svoju političku karijeru.

Upravo je bolesna želja za održavanjem u životu polumrtve političke karijere učinila da Dritan, umjesto poštovanja koje bi imao kao prvi premijer iz redova albanskog naroda u Crnoj Gori, izabere da Beogradu posluži kao ”korisni Albanac za jednokratnu upotrebu”.

Čitaj još:   DRITAN Abazović, ide u Srebrenicu na obilježavanje godišnjice genocida... (foto, video)

Politička karijera Dritan Abazovića imala je i tu karakteristiku što mu je služila kao afrodizijak u noćnim provodima. Sada će mladi Abazović biti uskraćen i za tu privilegiju.

Ono za čim će Dritan Abazović najviše žaliti je što nije uspio da prije smrti svoje političke karijere do kraja ispuni veleizdajničku misiju i za ”srpski svet” lažira popis kojim bi se broj Srba u Crnoj Gori projektovao po mjeri mentora iz Beograda. A bio je tako blizu…

Abazović je svoju karijeru gurao u tom smjeru, kao da se trudio da se smuči Crnogorcima. I uspio je, ali je platio visoku cijenu kroz smrt svoje karijere.

Sahrana će se obaviti na novobeogradskom groblju, a opjelo će služiti Porfirije Perić, Aleksandar Vučić, Velibor Džomić i Božena Jelušić.

Prema želji Dritana Abazovića, na nadgrobnom spomeniku njegove karijere biće ispisane riječi Marka Tulija Cicerona (Marcus Tullius Cicero), državnika koji se smatra najvećim rimskim govornikom, koji je na najbolji način predstavio suštinu izdajništva.

“Nacija može preživjeti svoje budale, čak i preambiciozne. Ali ne može preživjeti izdaju iznutra. Neprijatelj pred kapijom grada je manje zastrašujući, jer on je poznat i nosi zastavu otvoreno. A izdajnik se kreće slobodno unutar zidina grada, njegov lukavi šapat nalazi puta i do najviših, vladarskih odaja. Jer izdajnik se ne prepoznaje kao izdajnik – on govori jezikom bliskim žrtvama, on ima njihovo lice i njihove argumente, on se obraća slabosti koja leži duboko u srcu svakog čovjeka. On razgrađuje dušu nacije, on u potaji potkopava temelje grada, on inficira političko tijelo tako da se više ne može braniti. Manje se treba bojati ubice. Izdajnik je kuga.”

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja.

izvor: http://aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more