IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MALIK Kovačević: JALOVA PRIČA- Pomirenje koje nudi ABDRIJA Mandić je najveća podvala Crnoj Gori… (foto)

Demokratska partija socijalista je tražila odlaganje popisa na šest mjeseci, a sada se sve vrti oko jednog mjeseca. Ne vidim potrebu da opozicija insistira na nečemu što je bila konstruktivnost Milojka Spajića, kazao je Malik Kovačević iz Građanske inicjative “21.maj”.

Kako navodi predsjednik Skupštine Andrija Mandić će raditi na pomirenju isto kao prije nekoliko godina kada je zvao ratne drugove da otkopavaju oružje.

“Sve što se tiče njegove priče o pomirenju je jalova priča. Pokušava određenim manipulacijama sebe predstaviti kao evropejca. Ovakvo pomirenje je najveća podvala Crnoj Gori”, kazao je Kovačević u emisiji “Pressing” Gradske TV.

Spajićeva Vlada, prema njegovoj ocjeni, neće biti produktivnija od prethodnih.

Komentarišući istraživanje Centra za građansko obrazovanje koje je objavilo statistiku u kojoj 60 odsto građana vjeruje da se u Srebrenici desio genocid, 23 odsto vjeruje da nije, a 17,5 odsto je ostalo neodređeno po ovom pitanju, Kovačević smatra da je procenat od 60 odsto dobar u odnosu na prethodne godine.

Čitaj još:   SKANDAL: Nenad Nešić, novi ministar sigurnosti BiH, digao tri prsta u Dnevniku FTV- a!? (foto, video)

“Mi ovaj procenat nijesmo imali prije 20 ili 25 godina što znači da su ljudi u međuvremenu shvatili da se u tom dijelu BiH desio genocid i da je on kao takav presuđen u Hagu”, objašnjava Kovačević.

Demokratska partija socijalista umjesto da je gradila institucije, urušavala ih je, kaže on komentarušući intervju bivšeg premijera i odbornika u DPS-u Duška Markovića u emisiji Aritmija.

“Vlada Duška Markovića je dozvolila da se litije razmašu po Crnoj Gori, DPS je pao u njegovom mandatu, sistem u DPS-u ne može da se reformiše kao ni da pronađe novi način djelovanja”, rekao je Kovačević.

Ističe da će Crna Gora uvijek biti branjena od onih kojima je na srcu i koji ne gledaju kako će naplatiti onda kada je odbrane.

“Osuđujem prijetnje i uvrede koje su pratile poslanicu DPS-a Aleksandru Vuković Kuč“, rekao je Kovačević.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more