IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA GORA TRAŽI NOVOG SELEKTORA: Miodrag RADULOVIĆ, nije više “izbornik”- Odlazim ponosan na ostvarene rezultate… (foto, video)

Aktuelni selektor reprezentacije Crne Gore Miodrad Radulović neće produžiti ugovor sa Fudbalskom savezom…

PODGORICA: Crna Gora, Sport, vijesti, petak, 08. 12. 2023… 17: 39… CRNA GORA TRAŽI NOVOG SELEKTORA: Miodrag RADULOVIĆ, nije više “izbornik”- Odlazim ponosan na ostvarene rezultate… (foto, video)

Midorag Radulović završiće na kraju godine mandat na mjestu selektora seniorske reprezentacije Crne Gore, objavljeno je na sajtu Saveza.

Nakon razgovora predsjednika Savićevića i rukovodstva Saveza sa selektorom, odlučeno je da istekom aktuelnog ugovora Raduloviću prestane mandat na mjestu selektora „Hrabrih sokola“.

Obavještavam cijenjenu sportsku javnost da sam nakon dugog i konstruktivnog razgovora o dosadašnjem učinku reprezentacije i mogućem produžetku saradnje, sa rukovodstvom Fudbalskog saveza donio zajedničku odluku da istekom aktuelnog ugovora prestaje moj angažman na mjestu selektora seniorske reprezentacije Crne Gore– saopštio je Radulović.

Radulović je imenovan za selektora A reprezentacije u januaru 2021. godine i tokom tri godine nacionalni tim je predvodio u 30 utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo, UEFA Ligi nacija i prijateljskim utakmicama.

Čitaj još:   Sutra, dženaza Amiru Bjelanoviću Tuli: Merlin se sa puno sjete oprostio od njega... (foto i video)

– Fudbalski savez Crne Gore koristi priliku da se zahvali selektoru Raduloviću i njegovom stručnom štabu na predanom radu tokom trogodišnjeg mandata u seniorskoj reprezentaciji Crne Gore uz želje za uspjehom u narednom profesionalnom angažmanu– zaključili su iz FSCG- a.

– Treneri u fudbalu su prolazni, njihovo vrijeme na klupi nekog tima je ograničeno… Ono što ostaje vječno jeste atmosfera, karakter i timski duh koji se gradi kroz posvećen rad sa igračima i koji će ostati kao pomoć u težnji da se ostvare najveći ciljevi kojima svi zajedno težimo!

– Naprijed „Hrabri sokoli“, naprijed Crna Goro– naveo je Radulović.

Bonus video: Miodrag Radulović pred Srbiju: Možemo da ih pobijedimo – brifing reprezentacije Crne Gore

izvor iBalkan.net/ agencije AA

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more