IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RANKO Đonović: Politička ujdurma u cilju uništenja svega crnogorskog, počela prije tri godine… (foto, video)

Izbor Vladimira Otaševića za v.d. direktora Gradske TV politička je ujdurma koja je počela prije tri godine na Gradsku TV i sve ono što je crnogorsko, ocijenio je politički analitičar Ranko Đonović.

On je, u emisiji “Pressing” Gradske TV, istakao da vlastima pozivanje na profesionalizam i znanje služi da provuku svoje kadrove koji rade protiv Crne Gore.

“Otašević je bio novinar Vijesti i Dana. Znamo koje su uređivačke politike u tim medijima, možete očekivati da pokuša i Gradsku TV da pravi kao što su ti mediji, koji služe tuđem interesu”, smatra Đonović.

Već 35 godina, ističe Đonović, traje borba za uništenje Crne Gore po apetitima Srbije.

“(Aleksandar) Vučić je rekao da ga interesuje popis u Crnoj Gori i on osvaja sve što može u Crnoj Gori kako nje jednog dana ne bi bilo”, kaže Đonović i dodaje da od građana zavisi opstanak države.

Čitaj još:   RANKO Đonović: Trgovina oko mjesta predsjednika Skupštine, ili mogući novi prijevremeni izbori... (foto, video)

“Crna Gora je uplivala u nemirne vode, kako će iz njih izaći ne znam. Vjerujem da hoće, jer je bilo i težih perioda u Crnoj Gori”, smatra Đonović.

On ističe da Crna Gora ima unutrašnje i spoljne neprijatelje.

“Unutrašnji su oni koji ne vole Crnu Goru, a spoljni Vučić i ostali”, naglašava Đonović.

Cijelu emisiju možete pogledati na linku u nastavku:

izvor: gradski.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   RANKO Đonović: MILOJKO Spajić pravi sve moguće ustupke da dođe do broja 41; ALEK Barović- JAKOV Milatović se osjeća isključeno iz kompletnog procesa... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more