IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MARIJA ŠERIFOVIĆ DOBILA BEBU! Surogat majka RODILA DJEČAKA a IME ima jaku simboliku… (foto- video)

Pjevačica Marija Šerifović je dobila bebu, otkriva “Blic”. Dijete koje je godinama priželjkivala se rodilo početkom decembra, a trudnoću je iznijela surogat majka. Marija je podijelila je snimak novorođene bebe na svom Instagram profilu.

Ona je uz sliku napisala i emotivnu posvetu koja je raznježila njene pratioce, kolege i prijatelje.

“Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve, M&M”, napisala je Marija Šerifović na Instagramu uz dirljivu fotografiju bebe koja spava.

Godinama željela bebu

Poznato je da je Marija Šerifović godinama unazad isticala da želi da dobije dijete.

O svojoj želji da ima bebu je govorila u jednoj televizijskoj emisiji.

– Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promijenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se vjerovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem – rekla je prije godinu i po dana Marija Šerifović.

Osim toga, kada je nedavno sa pratiocima na Instagramu slavila 20 godina od izlaska svog prvog albuma, oni koji znaju da čitaju između redova mogli su da primjete da se nešto sprema budući da je tada ponovo spomenula “Šerifovića juniora”.

– Hvala vam što ste zajedno sa mnom prolazili kroz razne moje faze. Kako muzičke, umjetničke, životne, karakterne, psihičke. Hvala vam što ste tu, što starite sa mnom. Sijede su već krenule lagano.

U našim životima imaju dva najznačajnija datumu, kada se rodite i kada shvatite zašto. Dok se ne rodi Šerifović junior vi ste do tada moje zašto. Hvala vam što ste posebni, što imam najdivniju publiku, hvala vam što ste normalni.

Čitaj još:   KOD HRVATA, TUKLI TIGROVI, PENZIONERA: Slomili mu tri rebra, gađali ga stolicom... (foto i video)

Moja bitka nije bila nimalo laka, nije bilo lako biti drugačiji, na tom razumjevanju vam posebno hvala. Potrudiću se da vam sljedećih 20 godina budu jednako zabavno kao ovih prvih 20 i ujedno da vam kažem da je album gotov, jedva čekam da izađe prvoj nedjelji mjeseca oktobra. bez vas Marija Šerifović ne postoji – rekla je Marija u videu na Instagramu.

“Ozbiljno ću se posvetiti bebi”

Prilikom gostovanja u emisiji “Zvezde Granda Specijal” još prije četiri godine naglasila je da želi da napusti svoje mjesto članice žirija kako bi dobila bebu: “Kad napustim “Zvezde Granda” biću majka. Želim tome ozbiljno da se posvetim, a ne da mi dijete čuvaju babe i dede”. Marija, ipak, nikada do sada nije ni u naznakama otkrila da će trudnoću iznijeti surogat majka.

Kada je prije nekoliko godina komentarisala prognozu astrologa, koji su rekli da će Marija definitivno dobiti bebu i to ne jednu već blizance, Marija je rekla: “Voljela bih da nisu u pravu. Jedno dijete mi je sasvim dovoljno”.

Marija Šerifović je srpska pop pjevačica i jedina srpska pobjednica Evrovizije, a ogroman talenat za muziku naslijedila je od svoje mame, legendarne pjevačice narodne muzike Verice Šerifović. Marija je, naime, rođena 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu.

2003. godine Marija izdaje svoj prvi album pod nazivom „Naj, najbolja“ na kome se našlo čak 8 hitova i od tog momenta njena biografija postaje bogatija.

Marija je 2004. godine osvojila prvo mjesto na Budvanskom festivalu sa pjesmom „Bol do ludila“, dok je 2005. godine bila sedma na Beoviziji sa pjesmom „Ponuda“ i prva na Radijskom festivalu sa pjesmom „U nedelju“. Godine 2006. je objavila drugi album „Bez ljubavi“ sa brojnim hitovima, a naredna godina postaće možda i najvažnija u njenoj karijeri.

Ona je 21. februara održala svoj prvi koncert u Sava centru, a samo nekoliko dana kasnije, 8. marta, je pobjedila na Beoviziji sa pesmom „Molitva“. Ona je 12. maja donijela na Evroviziji prvu pobjedu Srbiji kao samostalnoj državi. “Molitva” je i dalje veliki hit među evrovizijskom publikom i prema mišljenju mnogih, jedna od najljepših balada koja se pojavila na ovom prestižnom takmičenju.

2014. izlazi album “Hrabro” koji obiluje pop hitovima, a zaokret u Marijinoj karijeri dešava se 2015. godine sa singlom „Pametna i luda“. Ređali su se hitovi “Sama i nervozna”, “Deo prošlosti”, “Nije ljubav to”, “11”. Ove godine je izdala album “Dolazi ljubav” sa kog su se izdvojili veliki hitovi “Pola srca” i “Drugačija”.

Čitaj još:   EVO NOVIH GLUPOSTI: Vučića slagali za kamp na ZLATIBORU...

Član je žirija u takmičenju „Zvezde Granda“. Trenutno drži rekord kao jedina pjevačica koja je šest puta uzastopno rasprodala dvoranu “Sava centra”. Za sljedeću godinu je najavila je svoju veliku koncertnu turneju “Dolazi ljubav” koja kreće koncertom iz Arene Zagreb u martu.

Marija je i prva javno deklarisana LGBT pjevačica u Srbiji.

I pored svih velikih uspjeha koje je postigla, najveća želja bila joj je upravo da dobije bebu.

izvor: pink.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more