IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGAN BURSAĆ, SVE PO SPISKU: „Bosanski Srbin, dualno biće koje je sa zapadne strane Drine narod, a kad pređe na istok da po zadatku za 50 maraka…“ (foto)

Boris Tadić još tada je dijelio srbijanska državljanstva po RS-u kao da sui klikeri, poručio je Bursać, komentirajući na društvenim mrežama “otkriće” iz Srbije…

BANJA LUKA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 18. 12. 2023… 09: 09… DRAGAN BURSAĆ, SVE PO SPISKU: „Bosanski Srbin, dualno biće koje je sa zapadne strane Drine narod, a kad pređe na istok da po zadatku za 50 maraka…“ (foto)

– Ljudi zasto bi neko glasao za četnike iz Srbije protiv nasilja, kad već ima četnike na vlasti? Zašto bi glasao za putinovce, litijaše, nedavače Kosova, mobilizatore i ostale nacoše u “opoziciji” kad već ima takve ne poziciji moći? Jel vi znate kome ste se obraćali i što se pukli?

Čitaj još:   Vic dana Otišli Đuro i Vaso u ribe na Moraču...

Bosanski Srbin, dualno biće koje je sa zapadne strane Drine narod, a kad pređe na istok da po zadatku za 50 maraka glasa za Vučića, iznenada postane građanin.

Zar je moguće da Srbijanci ovo ne znaju??? A, Boris Tadić dijelio srbijanska državljanstva po RS- u kao da sui klikeri, poručio je Bursać, komentirajući na društvenim mrežama “otkriće” iz Srbije.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more