IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆEVA SRBIJA ZEMLJA MRAKA I FAŠIZMA: Novinarka iz BiH izvještavala iz Beograda, muškarac ušao u kadar i povikao… (foto, video)

Podsjećamo, okupljeni koje predvode lideri dijela opozicije traže poništavanje izbora u Beogradu, ali i da se izvrši “čišćenje” biračkih spiskova…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, stijeda, 20. 12. 2023… 00: 09… VUČIĆEVA SRBIJA ZEMLJA MRAKA I FAŠIZMA: Novinarka iz BiH izvještavala iz Beograda, muškarac ušao u kadar i povikao… (foto, video)

Sinoć su u Beogradu održani protesti na koje je pozvala opoziciona lista “Srbija protiv nasilja”, a zbog sumnje u izbornu prevaru tokom nedjeljnih izbora.

Novinarka BHRT- a Larisa Omerčić je izvještavala s protesta, kada je u kadar ušao maskirani muškarac koji je pokazao tri prsta i povikao “Ratko Mladić”.

Poklič muškarca koji je slavio presuđenog ratnog zločinca uslijedio je nakon što je primjetio da TV ekipa dolazi iz Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo, okupljeni koje predvode lideri dijela opozicije traže poništavanje izbora u Beogradu, ali i da se izvrši “čišćenje” biračkih spiskova.

Čitaj još:   Govor mržnje u Viber grupi “Ima nas”: Prijetili UBIJANJEM CRNOGORACA, dizanjem kuća u vazduh i bacanjem djece sa mostova...

Prema tvrdnjama opozicije na izborima je lokalnim izborima za gradsku skupštinu Beograda glasao je veliki broj državljana Srbije iz Republike Srpske koji nemaju stvarno prebivalište u Beogradu.

Marinika Tepić i Miroslav Miki Aleksić ispred liste “Srbija protiv nasilja” najavili su štrajk glađu, prenosi Pressmedia.

BONUS VIDEO: Vučić se pretvara da je ‘obični smrtnik’: Stajao i čekao u redu za glasanje

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more