IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA U SRBIJI: Upucao mladića zbog djevojke, otac mu pomogao da pobjegne i sakrije oružje… (foto)

Kako se nezvanično saznaje, navodno je sukobu koji je izbio sinoć prethodila svađa A.M. i njegove žrtve ispred kuće u kojoj osumnjičeni živi sa babom.

Mladić A.M. (23) uhapšen je rano jutros po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu zbog sumnje da je pokušao da ubije tinejdžera N.D. (19) u naselju nedaleko od Velike Plane. Pored A.M. uhapšen je i njegov otac (54) zbog sumnje da je pomogao sinu da nakon pucnjave pobjegne za Beograd i sakrije oružje kojim je ranio mladića.

Kako se nezvanično saznaje, navodno je sukobu koji je izbio sinoć prethodila svađa A.M. i njegove žrtve ispred kuće u kojoj osumnjičeni živi sa babom.

“Navodno je svađa izbila zbog djevojke, nakon čega je A.M. uzeo pušku i upucao N.D. u stomak“, kaže izvor upoznat sa slučajem.

Čitaj još:   VREMENSKE PRILIKE: U Sarajevu hladno jutro, na Bjelašnici temperatura pala ispod nule... (foto, video)

Nezvanično se saznaje i da je osumnjičeni pušku imao u ilegalnom posjedu, te i da je ranjeni mladić zadobio tešku tjelesnu povredu, opasnu po život.

“A.M. je nakon zločina pobjegao za Beograd, a u tome mu je pomogao otac tako što ga je prevezao do Beograda i sakrio pušku koja je u međuvremenu pronađena”, kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Brzom reakcijom policije i Višeg javnog tužilaštva u Smederevu A.M. je lociran i uhapšen.

izvor: SB

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more