IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOVAČEVIĆ: Opozicija da napusti Skupštinu CRNE GORE i ne daje joj legitimitet dok je “četnički vojvoda”, na njenom čelu… (foto)

Četnički vojvoda koji je pod direktnim (svojevoljnim) uticajem zvaničnog Beograda je tempirana bomba u temeljima građanske, nezavisne, suverene, evropske i demokratske Crne Gore– izjavio je Malik Kovačević, član KO GI “21. maj”…

 PODGORNICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 24. 12. 2023… 21 59… KOVAČEVIĆ: Opozicija da napusti Skupštinu CRNE GORE i ne daje joj legitimitet dok je “četnički vojvoda”, na njenom čelu… (foto)

Pozvao bih opoziciju da napusti parlament i ne daje legitimitet istom, dok god je vojvoda na njegovom čelu, ali znam da su im trenutno važniji kongresi, stanovi i funkcije …

– Taj “profesionalni Srbin” je na priči o navodnoj ugroženosti srpskog naroda u CG, gradio svoju političku karijeru i na koncu je i izabran za predśednika crnogorskog parlamenta.

Sa te pozicije on glumi europejca, prodaje jeftino maglu i anestezira crnogorsku javnost, pričom o nekakvom fingiranom “pomirenju” (kao da smo se i svađali ikad).

Čitaj još:   NAOŠTRITE TASTATURE: Nijesam imao namjeru odgovarati Đuraškoviću, budućem gradonačelniku CETINJA jer je prosto- NEBITAN

Međutim, sve češće, i on njegovi pajtosi iz bivšeg DF-a, valjda jer su se umorili od glumljenja europejstva, pozivaju na promjenu Ustava i izjednačavanje srpskog i crnogorskog jezika – navodi Kovačević. 

– Mi koji se ne damo zavarati smo znali da je to osnovni cilj i agenda te skupine koju predvodi vojvoda, zato smo i bili protiv održavanja ovakvog namještenog popisa, koji je još jedan instrument za stvaranje pretpostavki za promjenu Ustava i etnofederalizaciju Crne Gore i nemojte da imate dilema da će se to i desiti.

E da i srećna vam Nova 2024. na koju ćete se morati navići jer ste prethodne tri śeđeli kući i čekali opoziciju da vas izvede na ulice– poručio je MALIK Kovačević. 

izvor Gradski Portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more