IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA NAD PLAVOM: Tragično nastradali u saobraćajnom udesu– Nermin Ćiriković i mladi bračni par Hadžović, tek zakoračili u bračne vode… (foto)

PLAV– U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19:35 časova u mjestu Brezojevice, na putu prema Plavu, izgubljena su četiri života, dok je još jedna osoba teško povrijeđena.

Nesreća je uzdrmala celu zajednicu, naročito zbog tragičnog gubitka mladog bračnog para Hadžović, koji su tek zaplovili u bračne vode…

Među stradalima je i 27- godišnji Nermin Ćiriković, dok je treća žrtva, identifikovana kao M. M., preminula u beranskoj bolnici. Direktor KBC Berane, Milorad Magdelinić, izjavio je za Televiziju Vijesti i Portal RTCG da su ekipe Urgentnog centra pokušale reanimaciju dveju osoba koje su dovežene bez znakova života, ali bez uspjeha. Prema izjavama iz Uprave policije, do nesreće je došlo usled direktnog sudara dva vozila.

Zajednica u Plavu i okolnim mestima, uključujući i Gusinje, duboko je potresena ovom tragedijom. Veliki broj Plavljana i Gusinjana oprašta se od tragično nastradalih sugrađana, izražavajući saosjećanje i podršku porodicama žrtava. Ova tragedija je ostavila dubok ožiljak na celu zajednicu, a posebno se oseća bol zbog gubitka mladog bračnog para Hadžović.

Čitaj još:   Vic dana pitaju se Bosanac i Crnogorac...

Detalji nesreće i dalje se istražuju, a zajednica u Plavu i šire očekuje više informacija u narednim danima, dok se svi zajedno suočavaju sa tugom i bolom zbog gubitka svojih sugrađana. Ovaj tragični događaj podseća na krhkost života i važnost opreza u saobraćaju. Ovo je samo dio poruka koji su sugrađani tragično nstradali objavili.

izvor: sandzakdanas.rs

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   IRONIČAN KOMENTAR IZ ZAGREBA: Zoran Šprajc se na poseban način oprostio od Elizabete II- ispraćaj "hrvatsko- srpske kraljice" (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more