IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRVE SLIKE STRAVIČNE Havarije sa autoceste A- 1 u Hrvatskoj: Kombi ih vukao nekoliko stotina metara, na jednog poginulog naletjela još dva vozila… (foto)

Tri osobe poginule su u teškoj prometnoj nesreći koja se rano ujutro dogodila na A1 kod Gospića. Nakon cjelodnevne potrage za vozačem kombija koji je pobjegao s mjesta nesreće, on se u pratnji odvjetnika javio u policijsku postaju u Gospiću.

GOSPIĆ: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 06. 01. 2024… 10: 40… PRVE SLIKE STRAVIČNE Havarije sa autoceste A- 1 u Hrvatskoj: Kombi ih vukao nekoliko stotina metara, na jednog poginulog naletjela još dva vozila… (foto)

Sudarili su se kombi mađarskih registarskih oznaka i automobil riječkih registarskih oznaka.

Policija je potvrdila da su u njoj tri osobe smrtno stradale. Povrijeđeno je 12 osoba, koje su zbrinute u četiri bolnice.

  • Dana 6.1.2024. godine oko 1:40 sati na autocesti A-1, smjer jug, poslije tunela Sveti Marko došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, te su tri osobe smrtno stradale- javili su iz policije.
Čitaj još:   MARIO Simović UBIJEN U ČAČKU: Hvalio se luksuznim životom- Izrešetan usred lokala... (foto)

Na mjestu nesreće interveniralo je čak sedam timova Hitne medicinske službe, šest iz Karlovačke županije, jedan iz Primorsko-goranske, šest pacijenata su zbrinuli u Općoj bolnici Karlovac, tri su u KBC Rijeka, dvije u bolnici u Ogulinu, a jedan u KBC-u Zagreb, doznajemo u Zavodu za hitnu medicinu.

KAportal javlja da među povrijeđenima ima i djece.

(J. list/ KA portal/ I.S.)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more