IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA DRAMA NA NEBU: Isplivao video, prozor i dio aviona eksplodirali na visini od 16.000 stopa, telefoni i drugi predmeti su isisani… (foto, video)

Jedan od putnika kazao je da je prozor aviona u kom je bio 171 putnik i šest članova posade otpao tokom leta.

PORTLAND: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, subota, 06. 01. 2024… 10: 40… VELIKA DRAMA NA NEBU: Isplivao video, prozor i dio aviona eksplodirali na visini od 16.000 stopa, telefoni i drugi predmeti su isisani… (foto, video)

Screenshot

Avion Alaska Airlinesa prinudno je sinoć sletio u Portland u američkoj saveznoj državi Oregon nakon što je osoblje prijavilo problem s tlakom.

Let Alaska Airlinesa (potpuno novi 737 Max 9) morao je hitno sletjeti nedugo nakon polijetanja, kada je ‘prozor i dio trupa’ eksplodirao na 16.000 stopa. Telefoni i drugi predmeti su isisani kada je u avionu pao tlak.

Čitaj još:   SRBSKI ŽABLJAK I ”PROMO PAKET SRETENJE 2023”: Roćenovski kadar i svetosavsko poltronisanje... (foto)
CNN javlja da su to naveli zvaničnici, dok je jedan od putnika kazao da je prozor aviona u kom je bio 171 putnik i šest članova posade otpao tokom leta.

Američke zrakoplovne vlasti objavile su da je u pitanju avion “Boing 737 Maks 9” koji je dobio dozvolu za letove 25. oktobra prošle godine, kao i da je pokrenuta istraga o ovom incidentu.

BONUS VIDEO; Alaska Airlines flight makes emergency landing after panel blows out mid-air

(SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more