IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUŽNA VIJEST: Za sve kojima je fudbal u srcu- preminuo legendarni FRANC Bekenbauer- jedan od najvećih fudbalera u istoriji sporta… (foto, video)

Franc Bekenbauer, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, preminuo je u 79. godini života…

MINHEN: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak 08. 01. 2024… 18: 40… TUŽNA VIJEST: Za sve kojima je fudbal u srcu- preminuo legendarni FRANC Bekenbauer- jedan od najvećih fudbalera u istoriji sporta… (foto, video)

Jedan od najboljih fudbalera, trenera i funkcionera svih vremena, Franc Bekenbauer, preminuo je u 78. godini.

“S dubokom tugom javljamo da je suprug i otac, Franz Bekenbauer, jučer, preminuo mirno u snu, okružen svojom obitelji. Molimo vas da možete tugovati u tišini i suzdržati se od postavljanja bilo kakvih pitanja”, objavila je njegova porodica.

Legendarni as Bajerna, kasnije i šef struke tog kluba, selektor Bjemačke i predsjednik Bavaraca u posljednje vrijeme se povukao iz javnosti, jer je bio bolestan.

Čitaj još:   ŽELJKO Obradović razočaran zbog navijanja u ARENI: To nije moj PARTIZAN, nisam se zbog toga vratio... (foto, video)

Koliko je bio veliki, najbolje je govorio njegov nadimak- Kajzer, tj. car.

Osvojio je Mundijal i kao igrač i kao selektor, a sa Bajernom je tri puta bio najbolji u Kupu šampiona kao igrač i jednom u UEFA kupu kao trener.

Bekenbauer iz zdravstvenih razloga nije sudjelovao na nedavnom susretu bivših članova reprezentacije iz 1990. godine. Već tada se znalo da mu zdravlje nije dobro. Nažalost, na kraju je izgubio bitku.

BONUS VIDEO; Franz Beckenbauer ist tot • it's in

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more