IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“BRAĆO SRBI, RUSI, PRAVOSLAVNI CARE PUTINE…”: Otkriveno ko je djevojka iz HERCEG NOVOG, koja u plavoj bundi puca iz pištolja na Božić… (foto, video)

“Policijski službenici identificirali su osobu koja se nalazi na video snimku, na kojoj ženska osoba iz oružja puca u zrak. Izvršenim pretresom stana koje koristi D.Š. pronađen je startni pištolj”, naveli su iz policije. 

Društvene mreže je oko pravoslavnog Božića preplavio snimak mlade djevojke koja u plavoj krznenoj bundi puca u zrak i čestita Badnji dan i Božić “pravoslavnoj braći Srbima i Rusima i pravoslavnom caru Putinu”.

Srbijanski mediji sada javljaju kako je djevojka identificirana kao D. Š. iz Herceg Novog te da će protiv nje biti podnesena prijava. 

Policija je djevojci pretresla stan i automobil te su pronašli pištolj iz kojeg je pucala. 

“Policijski službenici identificirali su osobu koja se nalazi na video snimku, na kojoj ženska osoba iz oružja puca u zrak. Izvršenim pretresom stana koje koristi D.Š. pronađen je startni pištolj”, naveli su iz policije. 

Čitaj još:   HERCEG NOVI: Uhapšen osumnjičen za izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje... (foto)

Kako su naveli, sa svime je upoznato i tužilaštvo Herceg Novog koje je zaključilo kako u njenom postupku nema krivičnih elemenata. 

Na snimci koja je preplavila društvene mreže vidi se mladu djevojku kako stoji u blizini šume i viče: “Braćo i sestre Srbi, braćo i sestre Rusi, pravoslavni care Putine, nazdravlje Badnji dan i sutrašnji Božić. Mir Božji, Hristos se rodi”. Nakon toga iz pištolja koji drži u ruci puca u zrak više puta. 

izvor: SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more