IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Rožaje: Uhapšen policijski inspektor, osumnjičen za primanje mita… (foto)

Policija je, u nastavku akcije “Izvor”, danas u Rožajama uhapsila policijskog inspektora S.S. (45) osumnjičenog da je izvršio krivično djelo primanje mita.

“Službenici Sektora za borbu protiv kriminala– Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenje finansijskih istraga su u Rožajama, a u nastavku akcije kodnog naziva „Izvor“, uhapsili policijskog inspektora S.S. (45) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo primanje mita. 

Danas su u Rožajama pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala izvršili pretres stana i drugih prostorija, koje korisiti S.S. i tom prilikom pronašli i oduzeli predmete koji potiču iz izvršenja gore pomenutog krivičnog djela, a za koje se sumnja da ih je S.S. dobio od osoba koje se bave krijumčarenjem cigareta”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP9.

Čitaj još:   INFO IZ KOMŠILUKA- HOSPITALIZOVANO 628 OBOLELIH: U Srbiji 5.991 novi slučaj koronavirusa, preminulo šest osoba... (foto, video)

Navodi se da S.S. je uhapšen po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama.

“Službenici Sektora za borbu protiv kriminala nastavljaju intezivne aktivnosti na suzbijanju koruptivnih i drugih krivičnih djela, koja urušavaju integritet policijske organizacije, kao na otkrivanju i suzbijanju drugih krivičnih djela u cilju uspostavljanja stabilnijeg društvenog ambijenta”, poručuju iz policije.

izvor: cdm.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more