IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILUTIN L. Cerović: Srpski leptiri kupusari… (foto)

A šta zapravo hoće i šta traži glavni ”junak” ovog teksta? Traži da ga ne uznemiravaju dok vrši razna krivična dela, dok krade i kupuje izbore, dok podmićuje bukvalno sve u Srbiji – kako one od jednog meseca starosti, tako i one od stotinu godina.

PODGORICA: Crna Gora, Kolumne, vijesti, subota, 10, 01. 2024… 19: 22… MILUTIN L. Cerović: Srpski leptiri kupusari… (foto)

Traži da ga puste da vodi politiku i u tuđim državama i u regionu, pogotovu ako se u nekoj državi neki ”leptiri kupusari” izjasne da su Srbi, on će i o njima da se brine ma gde oni leteli i živeli!?

Piše: Milutin L. Cerović

Srpski despot i autokrata prve vrste u razgovoru u Beogradu sa nemačkim ministrom kaže ovih dana i ovo: Treba smanjiti mešanje drugih država u unutrašnje poslove Srbije!

I gle čuda neviđenoga, to kaže lik koji se meša politički, geografski, istorijski, izborno i na svaki mogući način u unutrašnja pitanja svake komšijske države u regionu.

To kaže neko ko voli da daje ocene i savete bukvalno celom svetu, ali niko ne sme to da čini i radi kada je on u pitanju.

Zaista neverovatna arogancija, neviđeni bezobrazluk i fukarluk koji nekim čudnim okolnostima ostaje bez ičije reakcije, pa se svi pitamo – zašto ovakvog kočopernog nesnosnog tipa trpe svi u regionu i dobrom delu sveta?

Čitaj još:   Hurija Karić, kćerka nane Fate Orlović, o zdrastvenom stanju svoje majke: "Rekli su mi da joj je..." (foto)

Da li je moguće da je potkupio bukvalno svakog političkog delatnika na ovom svetu, da svi ćute dok on teatralno izvodi sve te besne gliste, a svi se sve vreme prave ludi.

A šta zapravo hoće i šta traži glavni ”junak” ovog teksta?

Traži da ga ne uznemiravaju dok vrši razna krivična dela, dok krade i kupuje izbore, dok podmićuje bukvalno sve u Srbiji – kako one od jednog meseca starosti, tako i one od stotinu godina.

Traži da mu se međunarodna zajednica i niko u državi ne meša u diktaturu koju je uveo u medijskoj, sudskoj, tužilačkoj i svakoj institucionalnoj sferi života.

Traži da mu se niko ne meša u privatizaciji cele države u cilju vladanja nad svima i svačim.

Traži da ga puste da vodi politiku i u tuđim državama i u regionu, pogotovu ako se u nekoj državi neki ”leptiri kupusari” izjasne da su Srbi, on će i o njima da se brine ma gde oni leteli i živeli!?

U slučaju da u nekoj državi nema tih leptira i autentičnih profesionalnih Srba poput Crne Gore, on to rešava tako što ih kupi i plati da to budu. Hibridno, ako ne mogu da budu po rođenju.

E sada, možemo slobodno da zaključimo ovu temu sa ovakvim raspletom:

Čitaj još:   VESELIN Vujović: Naravno da ću pjevati crnogorsku himnu i radovati joj se... (foto, video)

Sve dok bude sive zone, crnih fondova i kamare para, dotle će biti i ovakvog srpskog veselog vašara…

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more