IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Policajac nokautirao pijanog kupca u dućanu, opsovao mu majku ČETNIČKU… (foto)

Policajac se potukao s kupcima u dućanu koji su došli po pivo. Jednog je nokautirao udarcem šakom u zube…

VELIKA GORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedelja,k 18. 03. 2024… 00: 32… Policajac nokautirao pijanog kupca u dućanu, opsovao mu majku ČETNIČKU… (foto)

Prema presudi, sve se dogodilo u ožujku oko 11.40 sati u Velikoj Gorici, Ulica dr. Lavoslava Ružičke, u trgovini lanca “Mlin i pekare”. Policajac Danijel (50) “narušio je javni red i mir tučnjavom na naročito drzak način”.

“On je Marka (38) fizički napao odgurnuvši ga rukom, nakon čega se udaljio prema izlazu iz trgovine, dok je Marko pod utjecajem alkohola od 2,86 promila na njega vikao: Je*em ti mater četničku, moj otac je hrvatski branitelj, ja i moja ekipa ćemo te nać i razbit!

Granata ga pukla

Potom je Danijel Marka fizički napao udarivši ga stisnutom šakom u glavu, uslijed čega je Marko pao na tlo i zadobio vidljivu povredu usne i zuba. U sukob se umiješao Markov prijatelj Tomislav (49) koji je fizički policajca. Javni red i mir uspostavljen je dolaskom policijske ophodnje”, navodi se u presudi.

Marko je na suđenju ispričao kako je s prijateljem Tomislavom išao po pivo u dućan. Kaže kako ga je policajac iz čista mira udario šakom u glavu pa je pao na pod i pivo mu se razbilo. Priznaje da mu je potom opsovao majku, ali kaže da nije prijetio.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 6. maj 2021. godine

Policajac mi je izbio zub i rasjekao usnu, ja ga ne poznajem i ničim ga nisam isprovocirao. Svoja prava i odnose s njim ću riješiti u kaznenom i parničnom postupku”, rekao je Marko koji kaže kako je bio na blagajni dućana i plaćao pivo kad se sve dogodilo.

Njegov prijatelj Tomislav bio je ispred dućana: “Čuo sam da me Marko zove. Otišao sam do njega i vidio mu glavu ko da ga je granata udarila. I ja sam bio pijan, ali tad sam samo pokušao razdvojiti tog policajca od svog prijatelja”.

Kazna 100 eura

Policajac Danijel kaže kako je sve počelo kad je zamolio Marka da se makne od blagajne jer je htio kupiti vodu: “On mi je psovao majku četničku i zbog toga sam ga udario šakom, pa je pao na pod. Ja sam zvao policiju, a prodavačica hitnu”.

“Potom su me Marko i Tomslav pokušali napasti, ovaj drugi me tri-četiri puta udario nogom, vijali su me po parkiralištu. Djelovali su pijano i nisam se s njima htio tući”, ispričao je policajac.

Sutkinja ih je ovaj tjedan sve proglasila krivima i svakoga kaznila sa 100 eura. Moraju platiti i po 20 eura troškova prekršajnog postupka. Inače, Marko i Tomo su iz Zagreba, a policajac Danijel iz Velike Gorice.

Čitaj još:   JAKOV Milatović, MILOJKO Spajić i devet ministara ne daju uvid da im se provjerava stanje u bankama... (foto, video)

izvor danica.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more