IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG Vlahović: Ćutanje MILOJKA Spajića i FILIPA Ivanovića, gore od stava MAJE Vukićević i njene partije… (foto)

”Stabilna skupštinska većina i stabilna Vlada”. I stabilna sramota za Crnu Goru kao državu i za njenu proklamovanu pro-evropsku i dobrosusjedsku politiku, ocijenio je diplomata i predsjednik Crnogorskog helsinškog odbora (CHO)…

Miodrag Vlahović komentarišući na društvenoj mreži Iks (X) to što su iz Demokratske narodne partije podržali šeficu crnogorske Delegacije u Parlamentarnoj Skupštini Savjeta Evrope Maju Vukićević da glasa protiv članstva Kosova u ovom panevropskom tijelu.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 26, 03. 2024… 19: 22… MIODRAG Vlahović: Ćutanje MILOJKA Spajića i FILIPA Ivanovića, gore od stava MAJE Vukićević i njene partije… (foto)

test

Vlahović ističe da je ćutanje premijera Milojka Spajića, Vlade Cne Gore, ministra vanjskih poslova Filipa Ivanovića i resora na čijem je čelu “gore od ovakvog stava gospođe i njene partije”.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: ODA STABILNOSTI... (foto)

Stranica “KosData” na Iksu navodi da Crna Gora ima tri predstavnika u Parlamentarnoj Skupštini Savjeta Evropa, te da je Vukićević iz prosrpske stranke Demokratska narodna partija.

izvor Portal analitika.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more