IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA VELIKA u Bihaću: MIRHAD Osmankić NAKON STRAVIČNE NESREĆE smrtno nastradao… (foto)

Na području Bihaća sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao Mirhad Osmankić, navijač Nogometnog kluba Jedinstvo.

BIHAĆ: BIH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 09, 04. 2024…12: 42… TUGA VELIKA u Bihaću: MIRHAD Osmankić NAKON STRAVIČNE NESREĆE smrtno nastradao… (foto)

Sve se dogodilo oko 22:40 sati, a u nesreći su učestvovali motocikl Yamaha, vozilo Golf i pješaci.

Mirhad Osmankić (32) bio je poznat kao član navijačke grupe “Sila nebeska” koja je snažno podržavala Nogometni klub Jedinstvo. Danas, 9. aprila se Jedinstvo oprostilo od Mirhada, izražavajući duboku tugu zbog gubitka svog člana.

  • Iskazujemo žaljenje za gubitkom Mirhada Osmankića. Član navijačke skupine Sila nebeska 96 sinoć je tragično izgubio život od posljedica saobraćajne nesreće u Bihaću. Porodici upućujemo saučešće, Uzvišenog molimo da njemu podari džennet a porodici sabur i snagu da se nose sa gubitkom – navodi se u objavi Jedinstva.
Čitaj još:   ČETIRI NOVA INCIDENTA U ŠKOLAMA U SRBIJI: DAN NAKON PUCNJAVE NA VRAČARU, počinila ih DJECA, na meti PROFESORI... (foto)

Kako se nezvanično saznaje, ljekari se bore za još dva zivota koja su u kritičnom stanju, za što se pretpostavlja da su vozač motora i njegov suvozač.(E.F.)

izvor Hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   Preliminarni rezultati predsjedničkih izbora u Turskoj: Redžep TAJIP Erdogan u vodstvu ispred KEMALA Kilicdaroglua... (foto, video)