IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DOBRA NAJAVA ZA SVE: Tarik FILIPOVIĆ, poslao DOJAVU, ide novi kviz na nivou regije, nagrada je milion eura… (foto, video)

Mislim da će to biti izazov i našim najboljim kvizašima, ali ćemo pružiti priliku i ljudima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, odnosno sa sličnog govornog područja da pokažu mišiće, kazao je TARIK Filipović…

ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 24, 04. 2024… 07: 42… DOBRA NAJAVA ZA SVE: Tarik FILIPOVIĆ, poslao DOJAVU, ide novi kviz na nivou regije, nagrada je milion eura… (foto, video)

Glumac i voditelj Tarik Filipović gostovao je kod Tončice Čeljuske u HRT-ovoj emisiji “U svom filmu” i između ostalog otkrio kako je u pripremi novi megakviz na nivou regije s nagradom od milion eura, a koji će voditi s Joškom Lokasom, hrvatskim voditeljem, urednikom i producentom.

– Joško i ja već dugo maštamo o tome da napravimo jedan megakviz i da konačno vidimo ko je u regiji, nazovimo to tako, najjači kvizaš. Mislim da će to biti izazov i našim najboljim kvizašima u Hrvatskoj, ali ćemo pružiti priliku i ljudima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, odnosno sa sličnog govornog područja da pokažu mišiće – otkrio je Filipović te dodao:

Čitaj još:   DRITANOV TAJNI PLAN: Usvajanje odluke o pristupanju inicijativi Otvoreni Balkan moguće već u četvrtak? (foto)

– Najbolji nosi sve, to nam je cilj. Zamišljen je kao Liga prvaka, na ispadanje, a prvi put će voditi i dva voditelja – Joško Lokas i ja – najavio je te objasnio kako se nada da će novi kviz privući gledatelje televizije, kojih je sve manje.

BONUS VIDEO: U svom filmu: Tarik Filipović

IZVOR COOLSTYLE

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more