IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZAZOV: Stanovnici grada, moraju da smršaju sto tona za dvije godine…

Program su sastavili lokalni ljekari, a ishrana i fizička aktivnost prilagođeni su pojedincima…

NARON ( ŠPANIJA): Svijet, Recepti,Vijesti,Zanimljivosti… srijeda, 03.10.2018… 22: 49… IZAZOV: Stanovnici grada, moraju da smršaju sto tona za dvije godine…

E, OVO JE PRAVI IZAZOV! Stanovnici ovog grada moraju kolektivno da “probuše kašiku” i smršaju sto tona do 2020. godine!!!

Grad Naron u sjeverozapadnoj Španiji zadao je sebi veliki izazov- do početka 2020. njegovi stanovnici moraju da smršaju minimum ili cijelih sto tona…

Šunka i pržene lignje izbačene su s jelovnika stotinama stanovnika koji su krenuli na program mršavljenja u tom španskom gradu.

– Ljudi su u 21.stoljeću zaboravili da su stvoreni za hodanje- kaže ljekar Karlos Pineiro koji je uz podršku gradskog vijeća pokrenuo program.

Čitaj još:   MILE Dodik obrazložio da je MARKO Kovačević DUŠMANIN Srba iz Hercegovine, Bosne i Hrvatske... (foto, video)

Naron ima 40.000 stanovnika, od kojih je 12.000 puno debelo. Projektu mršavljenja pridružilo se njih 4.000, odnosno 10 odsto populacije.

Program mršavljenja sastavili su lokalni ljekari, a ishrana i fizička aktivnost prilagođeni su pojedincima. U centru grada postavljenje su vage za kontrolu dokle se stiglo sa mršavljanjem…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   ISTANBUL: Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan pozvao Njemačku da radi na oslobađanju Palestinaca koje drži Izrael... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši