IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

AUTO- PUT UŽASA: Djevojčica satima bila u kolima s dva mrtva rođaka!!!

– Vozač jednog kamiona prišao je da im pomogne, preskočio je haubu njihovog automobila. I tada je uslijedila katastrofa… U automobilu makedonskih tablica bila je zaglavljena djevojčicu, koja je plakala i dozivala mamu.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika,Putovanja, Vijesti… srijeda, 10.10.2018… 11: 39… AUTO- PUT UŽASA: Djevojčica satima bila u kolima s dva mrtva rođaka!!!

– Djete je satima bilo zaglavljeno u olupini automobila. Vrištala je i dozivala pomoć, dok su na prednjem sjedištu bila mrtva njena dva rođaka s kojima je putovala. Jadno djete! Spasioci su jedva došli do nje, a kad su joj prišli, bila je van sebe. Ljekari su jedva uspijeli da je smire, i to sedativima- kaže jedan od potresenih očevidaca.

Sedam osoba je smrtno stradalo, dok je 27 povređeno u dva stravična lančana sudara koja su se juče ujutru dogodila na auto- putu Beograd- Niš kod Mijatovca, između Ćuprije i Jagodine, a uzrok jezive nesreće najverovatnije je gusta magla, koja je juče ujutru smanjila vidljivost na toj dionici  auto- puta…

U saobraćajki kakva se u Srbiji ne pamti život su izgubili pet državljana Srbije i dva državljana Makedonije, a očevici nesreće kažu da su juče oko 7.20 sati na auto- putu prisustvovali potresnim scenama kakvih nema ni u filmovima.

Čitaj još:   Pljuskovi i grmljavina svaki dan do utorka, ali samo u…

– Kretao sam se iz pravca Niša, vozio sam normalnom brzinom. Bila je sumaglica, a kad sam prošao Moravu – zid. Ništa nisam vidio, tolika je magla bila. Počeo sam odmah da kočim. Sustigao sam kamion ispred sebe. Uspio sam da stanem i izađem, ali tada su vozila počela da se udaraju. Odjednom sam u kolima pored sebe vidio mrtvu ženu, a uz nju je bilo dvoje dijece. Čulo se vrištanje i plač – posvedočio je još jedan od vozača.

– Na kamper njemačkih tablica naletio je kamion kojim je upravljao poljski državljanin. Kamper se potom zapalio, a plamen je zahvatio i kabinu kamiona za čijim je volanom bio Poljak. U taj kamion potom su se zakucali automobili, ali i drugi teretnjaci- kaže jedan od sagovornika i dodaje da je za svega nekoliko minuta na auto- putu nastao potpuni haos i kolaps…

http://iBalkan.net

Čitaj još:   BRAVO ZA ŽOCA Željka Obradovića: Rat, više nikada ne želim vidjeti...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši