IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LUDNICA, SVE JE SPREMNO ZA BORBU STOLJEĆA: Habib najavio novi meč sa…

To je ono što svi žele i što će se gledati, HABIB Nurmagomedov, koji je nedavno savladao Konora Mekgregora i zadržao svjetsku titulu , izjavio je kako svi jedva čekaju novi okršaj sa Amerikancem i kako je to nešto što traži publika širom planete i kako on to veoma dobro osjeća…

ISTANBUL: Svijet, Sport, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, utorak…27.11.2018… 08: 57…  LUDNICA, SVE JE SPREMNO ZA BORBU STOLJEĆA: Habib najavio novi meč sa…

MMA borac Habib Nurmagomedov iz Degestana nezvanično je potvrdio da će imati borbu sa Flojdom Mejvederom…

SAMI Mejveder se već borio sa Mekgregorom i dobio ga u bokserskom meču poslije nokauta.

“Ako se u obzir uzmu počasti, novac i uslovi borbe, duel sa Mejvederom je mnogo interesantniji. Uvijek je zanimljivije da gledaju kako pada šampion. Mnogi bi platili da gledaju prenos borbe sa Mejvederom. Neko će navijati za njega, a neko protiv. Naša borba bi bila veoma zanimljiva, bio bi to duel dvojice neporaženih. Nema mnogo njih koji mi daju šanse, čak ni u mom timu, ali to me motiviše”, istakao je Nurmagomedov na pitanje da odluči između ovog i okršaja sa UFC borcem Tonijem Fergusonom.

Čitaj još:   Pucano na poznatog MMA borca, munjevitom akcijom napadači... (foto)

Predsjednik UFC Dejna Vajt više puta je poručio da neće pristati na boks meč, već na pravu MMA borbu u oktagonu, ali to nije previše realno.

Inače, Mejveder nikada nije izgubio u ringu!!! Treba da riješim i problem sa Sportskom komisijom, a onda ćemo da pregovaramo – objasnio je Dagestanac u Moskvi.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši